Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

bana hoşgeldin yok mu:)

Hoşgeldin şirine:)
  2. Arzu ULUIRMAK

412 Hoş geldin.

Amanda aman bütün ekip buraya geliyor yavaş yavaş.. Hoşgeldin Ersan.. Sevindim valla:D
  3. Arzu ULUIRMAK

dergi kapağı

@sMiLe Ben tavırda bir saygısızlık görmüyorum. çalışmalarınızı buraya yüklüyorsanız yorumları müsbet yada menfi kabul etmek zorundasınız... Hatalarınızı sizde sizin gibi bu işi yapmaya çalışan herkeste görsün ki bundan ders çıkarsın öyle değil mi?
  4. Arzu ULUIRMAK

En Çok Hoşunuza Giden Reklam Sloganları

Ben geçen hafta pratik dershanesi için bulduğum sloganı yazayım bari... "Başarının PRATİK bir formülü var" Ya kahretsin çok mütevazıyım yine :D
  5. Arzu ULUIRMAK

Eskimeyen Efsane Ofset Makinalar (Heidelberg K-Lines)

Babam bu makinayı satarken yanındaki original heidelberg plakasını söktüm.. şu an duvarımda asılı :) Aman yaaaaaaa ne güzel nostalji oldu resmini görünce...
  6. Arzu ULUIRMAK

Buda benim çalışmam

Bence olmamış, Logotype ta birinci kural okunabilir olmasıdır. Malesef hiçbişey anlaşılmıyor. Birde kartvizit gibi bir yüzeyde küçük kullanılacağını düşünürsek, birdaha farklı bir karakterle çalışmanızı öneriyorum... Kısa sürede corel i keşfetmiş olmanız tabiki güzel, ama önce aklımızda...
  7. Arzu ULUIRMAK

Bende Burdayim Artik

Cümleten hoşbulduk arkadaşlar...
  8. Arzu ULUIRMAK

Bende Burdayim Artik

Aman efendim teveccühünüz, teşekkürederim.. Hoşbulduk (inandırmak zor oldu ama neyse) :)
  9. Arzu ULUIRMAK

ürün dergi kapağı

Zemin ile görseller arasında persfektif sorunu var. görsellerin zemine çok iyi oturduğunu söyleyemem, markalar çok karışık görünüyor, belki aşağıda bir şerit içinde düzenlenseydi göz daha iyi algılardı.. Sağdaki logo ve bant şık olmuş eline sağlık. Fakat arka kapaktada yine bir karışıklık söz...
  10. Arzu ULUIRMAK

Bende Burdayim Artik

hımm peki cevap veriyorum... kalıbınızı patlatırım heee :):) benmişim dimi...
  11. Arzu ULUIRMAK

Bende Burdayim Artik

ya arkadaşlar ne bidonu ne benzini bakın ben daha gencim korkmaya başladım he... üye olmasamıydım acaba :(
  12. Arzu ULUIRMAK

Bende Burdayim Artik

hoşbulduk,, yok taklit değil ya benim ben... allam yaa nasıl ispatlayacaz şimdi.. :) neyse tasarımları ekleyince anlarsınız.. hehe çokta mütavaziyim yaa
  13. Arzu ULUIRMAK

Bende Burdayim Artik

Arkadaşlar bende burdayım.. Herkese selam.. :)
Yukarı Alt