Arama sonuçları

1. tarslan17

Matbaa da Her işi yapmaya hazırım. ulaşım sıkıntım yok

Şehir: İstanbul/Beylikdüzü Aranan Şehir: İstanbul ( TERCİHEN AVRUPA YAKASI) Cinsiyet: Bay Program/Seviye: Microsoft Office Programları İndesign- Çok İyi İllustrator- Çok İyi Photoshop-Çok İyi Corel-başlangıç Freehand- Çok İyi Adobe Lightrom Effect- Çok İyi İş deneyimi ve içeriği: Sinbo...
  2. tarslan17

Çok Acil İş Arıyorum

Şehir: İstanbul/Beylikdüzü Aranan Şehir: İstanbul ( TERCİHEN AVRUPA YAKASI) Cinsiyet: Bay Program/Seviye: Microsoft Office Programları İndesign- Çok İyi İllustrator- Çok İyi Photoshop-Çok İyi Corel-başlangıç Freehand- Çok İyi Adobe Lightrom Effect- Çok İyi İş deneyimi ve içeriği: Sinbo...
  3. tarslan17

Yardımcı grafiker olarak iş arıyorum

4. tarslan17

Yardımcı grafiker olarak iş arıyorum (avr yks.)

Şehir: İstanbul Aranan Şehir: İstanbul ( TERCİHEN AVRUPA YAKASI) Cinsiyet: Bay Program/Seviye: Microsoft Office Programları İndesign- Çok İyi İllustrator- Çok İyi Photoshop-Çok İyi Corel-başlangıç Freehand- Çok İyi Adobe Lightrom Effect- Çok İyi İş deneyimi ve içeriği: Sinbo Küçük Ev...
Yukarı Alt