Merhabalar, bir kaç çalışmam var. Deneme olarak sizlerle paylaşıyorum çünkü tam olarak yaptım oldu diyemiyorum. Yorumlarınız benim için değerli olacaktır. Yorumlarınızı esirgemeyin. Teşekkür ederim.
Merhabalar,
Öncelikle şunu belirtmek isterim. Bütçem 500 lira. İkinci elde düşünüyorum. Fakat fotoğraf çekmenin bende bir heves olduğunu düşündüğüm için orta halli, kaliteli bir makine olarak marka model önerirseniz çok sevinirim. Aile içi kullanımlık, özel günlerde kaliteli video ve fotoğraf...
Bu kez bir canlı yerine ''Clio Symbol'' marka modifiyeli bir araç çizip benzetmeye çalıştım. :) Yorumlarınızı bekliyorum. :)
(AŞAĞIYA DOĞRU İNDİĞİNİZDE ARACIN EKLEMELERİ VE SON HALLERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ.)
Merhabalar, amatör olarak sürdürmüş olduğum web arayüz tasarımlarımdan bir tanesi. Eksiklerimi lütfen söyleyiniz. Yorumlara sonuna kadar açığım. Geliştirmem için fikirlerinize ihtiyacım her zaman var. :)
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki fotoğraftada belirtmiş olduğum gibi slider bilgisayarda ofline haldeyken sorunsuz akıyor fakat FTP'de koca bir boşluk. Yardımlarınızı bekliyorum.
İlk çalışmamdan aldığım güzel tepkiler neticesinde yeni bir arayüz çalışması yaptım yardım ve yorumlarınızı bekliyorum, çalışmada ufak bir açıklama yaptım. :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.