Arama sonuçları

1. FurkanSmg

Illustrator renk sorunu.

Merhaba arkadaşlar, Deneme çalışması olarak yaptığım bir arka plan çalışmam var ve projenin hem illustrotor programında, hemde çıktısında renkler düzgün gözükmüyor. Çıktıyı alırken hem rbg hem cmyk ve en yüksek kalitede çıktı almayı denedim ama olmadı "Gradient tool" kullanarak yaptığım bu renk...
  2. FurkanSmg

Wordpress sekmedeki icon (soru)

Wordpress de yeni blog açtım ve sekmenin yanında görünen resimde görüldüğü gibi kendi logomu yerleştirmek istiyorum ama yapamadım tam olarak resimin bütünü gözükmüyor. benim icon özellikleri 32x32 px 72 dpi png transparan Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
  3. FurkanSmg

Grafik tablet karşılaştırma (Soru)

Grafik tablet almayı düşünüyorum ve bir süredir araştırıyorum "wacom" markası hakkında çok çok az kötü yorumla karşılaştım ve bende wacom grafik tableti almayı düşünüyorum. Aşağıda linklerini verdiğim 2 farklı model grafik tablet var fakat ne gibi farklılıkları var anlayamadım ve seçtiğim grafik...
  4. FurkanSmg

Gerçekçiliği konusunda hicbir fikrim yok ama aklıma böyle bir şey geldi

Gerçekçiliği konusunda hicbir fikrim yok ama aklıma böyle bir şey geldi Illustrator kullanıldı. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
Yukarı Alt