ben aradım ama sitede bulamadım mutlaka vardır ama karışık geldi ev, çiftlik, villa bu tarz vektörel çizimler gerekli bana illüstrasyon formatında olursa sevinirim elinde olan varsa paylaşırsa çok ikrama geçicek şimdiden teşşekür ederim kolay gelsin iyi çalışmalar...
resmi ctrl t yaptıktan sonra sağ tıklayıp distort yapmak istiyorum ama sekme çıkmıyor editten transform sekmesine geldiğimdeyse tıklanmayan şekilde gözüküyor sorunun sebebini ve çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
licensing for this produck has stopped working illustrasyonu açmaya çalıştığımda bu başlık altındaki sorunla karşılaşıyorum pc yi açtığımda çıkan uyarı ekranına delete all dedikten sonra oldu sanırım sistem geri yükleme yaptım yaklaşık bir ay öncesine gittim ama sorun devam ediyor adobe...
bu logonun yazı tipini arıyorum bir müşteri illaki bu yazı olacak diye tuturmuş durumda www.dafont.com dan araştırdım ama hangi aileden onu bile bilmiyorum bilen yada tanıdık olan varmı bu yazı tipini:(
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.