Arama sonuçları

1. Dörtk

Tam profesyonel hizmet!!

Merhabalar ben 8 yıllık grafikerim ayrıca fotoğraf çekimleride yapmaktayım grafik konusunda tüm ihtiyaçalrınıza cevab verebilirim çalıştığım anlaşmalı matbbalarımda var siz sadece işi verin ben bütün herşeyi bitirip istediğiniz yere getiriyim sizin hiç bir şeyle uğraşmanız gerekmiyor ayrıca ewb...
  2. Dörtk

Profesyonel eğitim !!

Merhaba arkadaşlar, ben 6 sene önce bilge adamdan mezun oldum İstanbulun sayılı ajanslarında grafikerlik yaptım (Reklam Art, Dizayn Reklam, Mena Reklam vs...) şimdi kendi reklam ajansım var suadiyede grafikerliği gerçekten öğrenmek isteyenlere uygun fiyat karşılığında eğitim vermekteyim...
  3. Dörtk

Yetiştirilmek Üzere Grafiker!!

Basılı İşler Alanında Tam Hizmet Vermek Amacıyla 1990 Yılında Kurulan Dörtk, Bugün Hedeflediği Kariyerinin Üst Noktalarına Ulaşmayı Başarmış Bir Reklam Ajansıdır. Ajansımızda Çalışmak Üzere Junior BAYAN Aranmaktadır.Telefonla veya e-mail İle Randevu Alabilirsiniz. 0216 338 00 52 - 0530 417 83...
  4. Dörtk

Stajyer grafiker alınacaktır Dörtk (4k)

Yetiştirilmek üzere stajyer takım arkadaşları aramaktayız ilgilenenler info@dortk.com veya 0216 338 00 52 numaralı telefondan randevu alabilirler.
Yukarı Alt