Arama sonuçları

1. C

Line segment tool ya da arc tool kalınlaştırma

Arkadaşlar bu iki çizim aracının Stroke vermek haricinde bir kalınlaştırma yolu var mı? Varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum. Çizdiğim şekle 9 pt stroke vererek 1-5 cm arasında küçüklttüğümde şekil tamamen bozuluyor nokta gibi garip bir şekil alıyor. Bu stroke'dan kaynaklanyor. Başka bir...
  2. C

object- make clipping-make hatası

Merhabalar Kırpma maskesini kullanmak istediğimde bu hata ile karşılaştım. Ne olduğunu bilen var mı?
  3. C

İnner Shadow

Tekrar merhaba. Diğer konumun altında sordum ama forumda düzen bozmayayım diye ve belki daha çabuk cevap bulurum düşüncesiyle yeni konu açtım. Şu benim Pi'ye stroke atamıştım. Pinin içi beyaz. Bende içi boşmui gibi görünmesi açısından iç gölge vermek istiyorum. Acaba nasıl yapabileceğim...
  4. C

Stroke'a gradient atamak?

Merhaba Yapmaya çalıştığım logoda Pi sembolünü kullanıyorum. Pi'ye stroke atıyorum. Ama stroke rengini siyahtan başka renge çeviremiyorum. Ben lacivertten griye geçen bir gradienti olsun istiyorum pi'nin stroke'unun. Bu mümkün mü? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  5. C

Select İnverse

İllustrator'de Photoshopta Select İnverse işlemi yapılabiliyor mu?
  6. C

3 boyutlu yuvarlağın etrafına dünya çizmek

Merhaba arkadaşlar Firmamıza logo çiziyoruz. Logoda dünya olacak. 3 boyutlu dünya yuvarlağının üzerine psd dosyasında bulunan küçük kareler ile çizilmiş haritayı ekleyeceğiz. Ama harita 3 boyutlu bir çizim olmadığı için donyayı nasıl saracağımızı bilmiyoruz. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
Yukarı Alt