Sizce Hangisi
Bir otomobil Haber Sitesi için yapmış olduğum logo
Her iki logo'da aynı. Sadece büyük ve küçük harf arasında kararsız kaldım.
Sizce hangisi olmalı?
Alternatif fontlar üzerinde de durmayı düşünüyorum. Ana taslak böyle olacak ama.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür...
Afiş Adam Marka Logosu Çalışmaları
Afiş Adam Marka Logosu
Dağıtım ve Reklam hizmetleri yapan Afiş Adam firması için yapmış olduğum logo çalışması.
Firma kurumsal logo için renk ve kendileri ile ilgili, tarafıma hiçbir bilgi (Kendilerini anlatan, tarif eden) bildiriminde...
Broşür Ön Yüz
Broşür Arka Yüz
Broşür Abi Broşür Çalışması
A’ dan Z’ ye tümü tarafımdan hayata geçirilen bir dağıtım projesi olan Broşür Abi için yapmış olduğum broşür çalışması.
Broşür Abi’yi daha sonra, dağıtım sektöründe faaliyet gösteren bir firmaya satışını gerçekleştirerek...
Batcell Technology Marka Logosu
Marka isminin üstlendiği anlam?
Bat (İngilizce Yarasa) Cell (Yine İngilizce de Hücre) kelimelerinin bir araya getirilmesinden oluşturulmuştur.
Tabi burada Yarasaların yönlerini bulmak ve beslenmek için yüksek titreşimli ses dalgaları yaymaları ve bu ses...
Tüm grafikler.org “GO” Ailesi ve üyelerine yeni bir GO’ üyesi olarak selam ve saygılar.
İnşallah bundan böyle zaman buldukça bende aranızda olacak ve sizlerle paylaşımlarda bulunacağım.
Yeni ve ilk serbest çalışmamı siz değerli GO üyelerine sunar değerli fikir ve yorumlarınızı eksik...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.