Arama sonuçları

1. tarık

Dijital baskı - Grafiker

POPÜLER REKLAM & İLETİŞİM Tercihen dijital baskı deneyimli, Photoshop - Freehand aktif kullanabilen, Müşteriye çözüm odaklı çalışan, Yoğun iş temposuna alışkın, TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. Seyrantepe / Levent Cinsiyet: Bay/Bayan Program/Seviye: Photoshop - Freehand aktif. Çalışma...
  2. tarık

Grafiker - Dijital Baskı

Konuyu kaldirabilirmisiniz
  3. tarık

Grafiker - Dijital Baskı / Levent

Grafiker - Dijital Baskı Şehir: İstanbul Cinsiyet: Bay/Bayan Program/Seviye: Photoshop - Freehand aktif. Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time) POPÜLER REKLAM & İLETİŞİM Tercihen dijital baskı deneyimli, Photoshop - Freehand aktif kullanabilen, Müşteriye çözüm odaklı çalışan, Yoğun iş...
  4. tarık

Grafiker - Dijital Baskı

POPÜLER REKLAM & İLETİŞİM 1994 yılında kurulmuş olan POPÜLER REKLAM, açıkhava alanında başlamış olup 2002 yılında dijital baskı departmanınıda açarak bünyesine katmıştır. Outdoor ve indoor alanlarından ulusal firmalarla çalışmaktadır. İç mekan ve dış mekan baskıların yanı sıra, araç giydirme...
  5. tarık

Dijital Baskı için Grafiker Aranıyor

Arkadaşlar firmamız dijital baskı ve açıkhava reklamcılığı sektöründe faaliyet göstermekte. Grafik tecrübesi olan, diksiyonu düzgün, erkek adaylar için askerliğini yapmış, avrupa yakasında ikamet eden, Freehand, Photoshop, illustrator ( Tercih ) Corel ( Tercih ) programlarına hakim...
  6. tarık

Tarık AKSU_Alpay Ekmek Kurumsal_Vol.2

Yeni volume, katılımcılara başarılar dilerim.
  7. tarık

Tarık_AKSU_free works / ABSOLUT

Kurgusu ve çalışması bana ait bir çalışma.
  8. tarık

Tarık AKSU_free works / Film Afişi

Gökyüzü, ev, ağaçlar ayrı görsellerdir.
  9. tarık

Tarık AKSU Konser Afişi

Arşivimden bir bilboard çalışması, görünce paylaşmak istedim. Öğrencilere yönelik moral motivasyon konserlerinin 2008 deki tasarımı yapmak bana nasip olmuştu. Freehand MX - 2008
  10. tarık

Kolej katalog çalışması

Fatih Koleji Anasınıfı için hazırladığım katalog çalışmasından kapak ve iç sayfa örnegi.
  11. tarık

Dershane afiş çalışması

Modern Eğitim Dershaneleri için hazırladığım afiş çalışması.
  12. tarık

Tanıtım Afişi

Sesli hikaye kitabı afiş çalışması.
  13. tarık

Ethica Hastanesi afiş çalışması

Hastane için yaptığım bir afiş çalışması. Kullanılan image`lar stock image ve çalışma baskıya giremedi o yüzden üzerlerinde barkod mevcut.
  14. tarık

Istanbul Kısa Film Festivali

Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 yıl kadar önce yaptığım afiş çalışması paylaşmak istedim.
  15. tarık

Tarık AKSU_Logo Type_Vol.1

Selamlar saygılar arkadaşlar, bu konu başlığı altında hazırladığım ve hazırlayacağım logo çalışmalarımı buradan sizlerle paylaşmayı hedefliyorum. Her türlü yorum ve önerilere her zaman açık olmakla birlikte cümleten hoşbulduk diyorum ve devam ediyorum.
Yukarı Alt