Arama sonuçları

1. M

Freelance Profesyonel Grafiker

e-dizayn.org'un sahibiyim. Freelance grafikerlik işi aramaktayım. e-dizayn tasarım ve web ile uğraşan iki kardeşten meydana gelmektedir. 5 yılı aşkın süredir grafik tasarımla uğraşıyoruz. Bu süreç içerisinde birçok kurumsal ve bireysel kullancıya tasarımlar yapmış...
  2. M

Profesyonel Grafiker

4 yıldır grafikerlik yapıyorum. Bu süreçte birçok firma ve bireysel kullanıcı için freelance olarak çalıştım. Web arayüz çizimi, logo, kartvizit, kapak, afiş, banner aklınıza gelebilecek herşeyi tasarlayabilmekteyim. İletişime geçmek isteyenler southbluee@gmail.com adresine mail atabilir. (...
  3. M

Freelance Profesyonel Grafiker

4 yıldır grafikerlik yapıyorum. Bu süreçte birçok firma ve bireysel kullanıcı için freelance olarak çalıştım. Web arayüz çizimi, logo, kartvizit, kapak, afiş, banner aklınıza gelebilecek herşeyi tasarlayabilmekteyim. İletişime geçmek isteyenler southbluee@gmail.com adresine mail atabilir. (...
  4. M

Script Kodlayacak Coder

Tasarladığım web arayüzünü kodlayacak, bununla birlikte bir hesaplama tablosu için script kodlayabilecek deneyimli coder aramaktayım. İlgilenenler pm yoluyla ulaşabilirler.
Yukarı Alt