Arama sonuçları

  1. İ

    Yardım edermisiniz siteme tasarim yapmak istiyorum..

    Meraba arkdaşlar inşaat sektörü ile ugrasiyorumda. Bunun için site satın aldım ama ayarlarını bilmiyorum. istiyorumki anasayfaya index eklemek ve o indexin için anasayfa vizyon vs. vs. bunları bana gösterirseniz ftp nasil ayarlancagini cok memnun olurum..
  2. İ

    Cs5 yazı fontlarımı nasıl kaydeticem lütfen yardım

    Arkadaşlar ben fotoya yazı ekliyorum mesela 100 tane foto var aynı yazıyı eklicem tekrar tekrar mı yazıcam bunun bi kolay yönü yokmu kopyala yapiştir gibi bulamadım ya
  3. İ

    İnşaat Üzerine Hazir logosu olan varsa içeri lütfen

    KILIÇOĞULLARI GAYRİMENKUL HARFİYAT İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİC. LTD.ŞTİ. İnşaat üzerine bi logo yapmam gerek 100 tane 50 tane felan 2-3 gün içerisinde sizdende yardim bekliyorum lütfen yapanlar özel msj veya ibo_keles@hotmail.com email göndersinler cok acill Tesskrler.. Hazir logolarda...
  4. İ

    Suna Benzer Veya Değişik Bi Logo Lazim İçeri Lütfen.

    KILIÇOĞULLARI GAYRİMENKUL HARFİYAT İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİC. LTD.ŞTİ. İnşaat üzerine bi logo yapmam gerek 100 tane 50 tane felan 2-3 gün içerisinde sizdende yardim bekliyorum lütfen yapanlar özel msj veya ibo_keles@hotmail.com email göndersinler cok acill Tesskrler..
  5. İ

    Grafik Ve Tasarim Ögrenmek İstiyorum . .

    Meraba arkdaşlar ben grafik ve tasarim ögrenmek istiyorum böle eğlenceli bi kişiyimdir. Hemen söze girmek gerekirse İlk nereden başlamaliyim hangi programlari indirmeli ve ögrenmeli ezberlemem gerekir.. En cok logo ve resim için gerek li bana.
Yukarı Alt