Arama sonuçları

1. M

5 Senelik Tecrübeli Grafikerim İş Arıyorum

merhabalar, İstanbul Avrupa yakasında çalışan bir reklam ajansıyız. Sizinle görüşmek isteriz cv'nizi gozde.akbas@newborn.com.tr'ye göndermenizi rica ederiz.
  2. M

Cv'nizi gozde.akbas@newborn.com.tr ye göndermenizi rica ederiz.
  3. M

Merhabalar, İstanbul Avrupa yakasında ağırlıklı olarak ilaç sektörüyle çalışan bir reklam ajansıyız. Cv nizi gozde.newborn.com.tr ye göndermenizi rica ederiz.
  4. M

Profesyonel Grafiker

gozde.akbas@newborn.com.tr adresine cv nizi göndermenizi rica ederiz.
  5. M

grafik tasarımcıyım kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum

Merhabalar, İstanbul Avrupa yakasında ilaç sektörü ağırlıklı çalışan bir reklam ajansıyız. Cv'inizi gozde.akbas@newborn.com.tr göndermenizi rica ederiz. İnceledikten sora sizde isterseniz görüşmek isteriz.
  6. M

grafikerim iş arıyorum

Sevim Hanım merhaba, İstanbul'da ilaç sektörü ağırlıklı çalışan bir reklam ajansıyız. Grafiker arıyoruz. Cv'nizi gozde.akbas@newborn.com.tr adresine göndermenizi rica ederiz. İnceldikten sonra sizde isterseniz görüşmek isteriz.
  7. M

10 Yıllık Deneyimli Grafikerim İş Arıyorum

Ömer Bey merhaba, İstanbul'da ilaç sektörü ağırlıklı çalışan bir reklam ajansıyız. Grafiker arıyoruz. Cv nizi gozde.akbas@newborn.com.tr göndermenizi rica ederiz. İnceledikten sonra sizde isterseniz görüşmek isteriz.
  8. M

İstanbul Avrupa Yakası Bayan/Grafiker / Stajer

Reklam Ajansıyız.Ofisimiz Etiler'de.En kısa zamada , Cv'nizi gozde.akbas@newborn.com.tr ye gönderirseniz görüşmek isteriz.
Yukarı Alt