Merhaba;
Bende size bu konuda yardımcı olmaktan gurur duyarım böyle önemli bir projede yer almak isterim. mail adresim selcuk.akkaya@hotmail.com irtibata geçebiliriz. Ne istediğinizi belirtirseniz gerekli tasarımı gönderebilirim
Açılabilirdi aslında ama siyahı hep seviyorum sade ve asil duruyor benim için o yüzden böyle yaptım ama evet daha açık olabilirdi. peki onun dışında eksikler falan varmı yada yanlışlar kendimi geliştirmem için siz üstadların yorumları benim için çok önemli
Merhaba Arkadaşlar yeni başladım ve aranıza yeni katıldım ilk çalışmam aslında bu ve siz üstadlarımın yorumlamasını rica ediyorum böylece kendimi daha iyi geliştirebilirim
[/URL][/IMG]
Öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Ben belirttiğim gibi bu işe baş koydum ve sonunu görücem olumlu yada olumsuz eleştiriler tabiki olucak hatta olumsuz olmasından da oldukça memnunum çünkü kaile alındığımı ve yaptığım işin eleştirilecek bir yanı olduğunu düşünüyorum. Gayet...
öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. peki öncelikle corelemi ağırlık vermeliyim photoshopamı abim matbacı ve onun işlerini yaparak başlıcam bu işe tabi daha sonra zaman ilerledikçe lananın belirttiği eğitimlerle kendimi destekledikçe daha da ustalaşacağımdır ama öncelikle hangi programla...
Selam arkadaşlar ilk logo çalışmam 0 eğitimle 6 saattir corelx5 öğrenmeye çalışıyorum sürekli kurcalayarak böyle sade bir logo yaptım önerilerde ve yorumlarda bulunursanız çok mutlu olacağım:) Kendimi grafikerliğe adamaya karar verdim ve bu işin üstadlarından biri haline gelmeyi çok istiyorum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.