Arama sonuçları

  1. wolferline

    afiş deneme

    Güzel çalışma.. Fazla Takılmadan geçeyim.. Ustalar gerekenleri söylemiş zaten :)
  2. El İlanları

    El İlanları

  3. wolferline

    sanat halı logosu

    hasan kardeşim linki yenileyebilir misin ?
  4. wolferline

    Matbaalar Tasarımlarımı Çıkarmıyor

    doğru söylemişler kardeşim.. Yapıcak olduğun tasarımın örneklerini E mail yoluyla ya da flash diske atarak hocana göstereceksin tekli şekilde hiç bir matbaa sana yardımcı olmaz. Kolay gelsin..
  5. wolferline

    grapich desing...

    sen bu darzına takıl diye yazıldı zaten kardeşim.. Sen ilk önce yaptığın eleştirilerde samimi ol,ondan sonra beni ve ya diğer bir arkadaşımızı eleştirmeye çalış. Yapılan ve icraa edilen faliyet belli.. Bu yüzden sıkıntı yok.. Sanada Çalışmalarında kolay gelsin..! Rica ederim şerife :):s8:
  6. wolferline

    grapich desing...

    Zaten Acemice Yapıldığını Yapan Kişi Bildirdi. Eleştiri Güzel Ama Gramere Dikkat Edileceği Gibi Eleştiri Darzına da Dikkat Edilmesi Gerekli Bence..
  7. wolferline

    grapich desing...

    Bunlar ufak detaylar.. Sen yeter ki iste.. Grafikerlik sanattan ziyade tutkulu Aşktır.. Aşık olduğuna nasıl bakıp büyütürsen ve her gün istersen.. Bunuda isteyeceksin.. :) Şimdi.. Kolay gelsin.. :)
  8. wolferline

    corelde sade kartvizit yapımı

    Birşey biliyorum diye burun kıvıranlara uyuz oluyorum... Emeginize saglık Fatih bey.. Başarılarınızın devamını diliyorum..
  9. kartvizit

    kartvizit

    Kendimi geliştirme amacındayım dakikaya karşı yarışmamdan ortaya çıkan bir manzara yaklaşık 2 dk 11 saniyede yaptım.. :)
Yukarı Alt