Arama sonuçları

1. T

Çok çok önemli bir konu rakam numaralandırma

Corel x6 kullanıyorum peki nasyıl yapabilirim bunu mesela TR000001 rakamını TR0005000 e kadar otmatik sıralamak istiyorum nasıl yapabilirim ?
  2. T

Çok çok önemli bir konu rakam numaralandırma

Arkadaşlar bugün bize Turkcellden bir kod geldi TBL0000001 'den TBL0003000'e kadar 7x3 cm boyunda barkodlar istendi 7x3 cm gri bir zemin yazılar siyah en aşağıda da turkcellin logosu olacak şekilde bunu otomatik olarak nasıl yapabiliriz. illustratorde böyle bir özellik yok hangi programı...
  3. T

4 yıl Tecrübeli Grafiker İstanbul

bir iş yeri ile anlaştığım için iş ilanı iptal edilmiştir.
  4. T

İlan günceldir.
  5. T

Nike Çalışmam

Az önce can sıkıntısından yaptığım bir çalışma. Ayrıca güzel bir nostalji oldu benim için photoshop 7 ile tasarladım. Resmin orjinali hali ve son hali ;)
  6. T

@muratofset Teklifiniz için teşekkürler fakat daha öncede belirttiğim gibi kreatif bir ajansta çalışmak istiyorum ve mesafe benim için çok önemli daha önceleri yaşadığım yere çok uzak yerlerde çalıştım ve çok sıkıntısını çektim. Kusura bakmayınız.
  7. T

Photoshop ile Şaheser yarattı - Alexander Koshelkov

başarılı ama yapaylık çok fazla hemen hiss ediliyor, daha iyisi olabilirdi.
  8. T

ilan günceldir.
  9. T

@beyazca Size yakın gelebilir fakat bana çok uzak kalıyor. İlan günceldir.
  10. T

Teklifiniz için teşekkürler ama Ümraniye mesafe olarak çok uzak kalıyor. Üsküdar, Kadıköy olsaydı olurdu. İstanbul Beşiktaştan anadolu yakası için buralara gelebilirim.
  11. T

Merhaba 24 yaşındayım. İstanbul Avrupa yakası Kabataş-Beşiktaş'ta ikamet etmekteyim. Evlenme sebebi ile işimden ayrılmak durumunda kalmıştım yaklaşık 2 ay önce. Yerleşim olarak istanbul anadolu ve avrupa yakasında da çalışabilirim. Sigara ve alkol kesinlikle kullanmıyorum. Uzun...
Yukarı Alt