Arama sonuçları

1. B

BMX Logo

Grakfik tasarımdan soğudum yeniyim bu işlerde :P :D
  2. B

Fireworks deneme çalışmam.

@Emre ÇETİNER Yorumuz için teşekkür ederim. Söylediklerinizi dikkate alıcam. Elimden geldiğince diğer programlarada göz atıyorum.
  3. B

Fireworks deneme çalışmam.

Fireworks ile yapılmış bir çalışmadır. Bu işlerde yeniyim daha neler yapabilirim eksiklerim nelerdir varsa öneriniz lütfen söyleyiniz.
  4. B

İyi Yada Kötü Yorumlayalım Sizin Fikirleriniz Benim İçin Önemli İlk Denemelerim

@Elanur İdil BAŞARAN Elimden geldiğince grafiker forumlarına bakıyorum bişeler öğrenmeye çalışıyorum. Sizin gibi üstadlardan tabiki yardım almak isterim bu konularda. :)
  5. B

Kodu Nedir Logo Çalışmam.

Yorumlarınız Benim İçin Önemli.
  6. B

@Hasan ÇELİK Elimden Geldiğince Dediğiniz Şekilde Makalelere Ve Örneklere Bakıyorum.
  7. B

@Elanur İdil BAŞARAN Demek İstediğinizi Anladım :) İlk Denemem Birazcıkda Olsun O kadar :)
  8. B

@ByAdrenalin ilk deneme çalışması olduğu için, gelişime açık ileride daha da iyilerini yapabilirsiniz. @Murat VARDAR İnşallah Çalışmalara Devam :) @reborn Sözünüze Sonuna Kadar Katılıyorum . :)
  9. B

@Hüseyin ALPALTUN Yorumuz İçin Teşekkür Ederim Daha İyilerini Yapmak İçin Elimden Geleni Yapıyorum İnşallahda Daha Güzel Ve Düzgünlerini Yapıcam :)
  10. B

Banner Çalısmalarım İyi Yada Kötü Yorum Yapalım Sizin Fikirleriniz Benim İçin Önemli.

Banner Çalısmam Buda Bursanın Modifiye Grubu
  11. B

Banner Çalısmam Buda Bursanın Modifiye Grubu
Yukarı Alt