Arama sonuçları

  1. serkanur

    İş Arıyorum İST/Avrupa

    Photoshop - İllustrator - İndesing Kullanıyorum.Hobi olarak Cinema 4D'ye başladım.Bazı teknik eksiklerim var fakat bu eksikleri kısa sürede kapatabilirim.Özellikle kalıcı olabileceğim bir çalışma ortamı arıyorum. İsteyenlere CV gönderebilirim.
  2. serkanur

    İş Arıyorum İstanbul/Avrupa

    Photoshop İlliustrator İndesing Kullanıyorum Biraz Corel Bilgim var.Mac - Pc F -Q klavye farketmez.Birkaç Aylık Matbaada Çalıştım.Onun dışında İnsert çalışmaları ağırlıklı bir ajansta çalıştım.Farklı çalışmalarda yaptım.Kendime Kesinlikle iş konusunda güveniyorum.Kendimi Daha da geliştirebilmek...
  3. serkanur

    İstanbul-Avrupa Yardımcı grafiker olarak iş arıyorum

    Photoshop illustrator programlarını biliyorum.yanında ek olarak başlangıç aşamasında corel indesing ve birazz freehand bilgim var.öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye açığım.Kendimi daha da geliştirebileceğim, iyi bir yere gelebileceğim kalıcı bir çalışma ortamı arıyorum.CV gönderebilirim.
  4. serkanur

    Yetiştirilmek Üzere - Yardımcı Grafiker

    Kurs bitirdim fakat bilindiği üzere yeterli değil.Çok kısa süreli matbaa bilgim var.Kendimi tamamen geliştirmek istiyorum ve geliştirebileceğim bir iş arıyorum.İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Photoshop İllustrator (iyi) indesing freehand (az)
Yukarı Alt