Arama sonuçları

  1. X

    Grafik Tasarımcı nedir? Tanımını yapabilirim diyen buyursun...

    Grafiker (ÖNCELİKLE SANATCIDIR.) görülen her şekil, renk,biçim, anlam, kavram, vb, elemanları degerlendirerek kurgusal tasarım gücünün elverdigi ve ayrıca geçmişalgısıyla anlatmak istedigini özetleyen ve kalıcılıgını saglaya bilen bir görsel yorumcudur. saygılarımla ( xmahmutx ).
  2. X

    Bir Kaç Logo Çalışması

    Hak vermemek elde değil aynen katılıyorum. Fakat bu yapılan calışmanın sanatsal olması kaygı degilse piyasa olur oda reklam tarihi içinde zararın başını çeker haberleri ola SANA BAŞARILAR
  3. X

    benım çalışmalarım yorumlayın lutfen

    :D:p:rolleyes::eek::mad::confused:@Busse (bu sözlere katılıyorum) calışmaların iyi logo kargo biraz soyutlanmalı fakat yazınsal hareket ile, resimsel hareket karışmış okunaklı düşmüş (k) sorun gibi duruyar. başarılar.;)
  4. X

    Bir Kaç Logo Çalışması

    karalama amaçlı,degil ama olumlu bi eleştiri olarak görürsen yaptıgın calışmalar güzel olmaya güzelde son yıların daha öze inme yani basitleştirme yi daha iyi yaparsan herşeyi eklemek degil cıkara bilmek ve uzun bellekte kalıcılık özeligine vurgu işi biraz daha çözer gibi duruyor yinede iyi...
  5. X

    Küp blok tasarımım...

    banamı sordunuz
  6. X

    Freehand Kısa yol tuşları

    sanat dügmelein arkasına saklanmış, sizlerde bu sanat yolunu açn anlayışlı sanat seveler lersiniz sizleri seviyorum teşekürü borç biliyorum bu ilk msajım bende arada bir yardımı olmaya calışaçagım ama bu sizlerin önderliginde zamanla olacaktır. TEŞEKÜRLER :D :)
Yukarı Alt