Arama sonuçları

1. V

fotograf makinesi

Nikon D7000 Alabilirsin Bütçede Sıkıntı yoksa
  2. V

başka bir altarnatif varmı acaba?

Pardon Maske Eklemeye gerek yok direk graident ile boya kutularının ikisininde beyaz olmasına dikkat edin Yeter :D
  3. V

@GÜNEL AYVACI Birde böyle uygulamayı denermisiniz ? Resimi Acip ctrl +j yapıp Sonra ctrl+j yaptıgımız Layer"a Maske ekleyip Sonra Graident aracını secip Linear Graident Seçili olup Sonra Sol Taraftaki Boya Kutularının ikisininde Beyaz olup Graidentle aşşagıdan yukarı dogru denermisin ben...
  4. V

Birde böyle uygulamayı denermisiniz Arkadaşlar ?? Resimi Acip ctrl +j yapıp Sonra ctrl+j yaptıgımız Layer"a Maske ekleyip Sonra Graident aracını secip Linear Graident Seçili olup Sonra Sol Taraftaki Boya Kutularının ikisininde Beyaz olup Graidentle aşşagıdan yukarı dogru denermisin ben...
  5. V

Arkadaşlar pardon yanlıs yere yorum oldu
  6. V

Dergi Kapak Ve Reklam Sayfası Calışmam

@Demet YILDIZ Tşkler Demet Hanfendi..Öyle Olmasındaki Sebep Galiba İndesing de Çalıştııgım İçin Oldu..Yazı Dışına CIkmayim die Resimide Yazı Alanına Çıkartmadim Traşta gider Korkusu Felan Diyee Dedikleriniz İçin Tşk Ederim...O Yazı Tipini Kullanmamdaki amaç Hani Bi Dergiye Logo Lazim Oldugu...
  7. V

@Yaşar KARADENİZ Tşkler Yaşar bey
  8. V

Tşkler Demet Hanfendi..Öyle Olmasındaki Sebep Galiba İndesing de Çalıştııgım İçin Oldu..Yazı Dışına CIkmayim die Resimide Yazı Alanına Çıkartmadim Traşta gider Korkusu Felan Diyee :) Dedikleriniz İçin Tşk Ederim...O Yazı Tipini Kullanmamdaki amaç Hani Bi Dergiye Logo Lazim Oldugu İçin Bende...
  9. V

Öncelikle Merhaba..Ben Matbaa Bölümü Okuyorum :) Hocamızın Bize Verdigi Dergi ödevi için Kapak Ve Reklam SAyfası yaptımda Sİzce Nasıl ? Nasıl olsa daha iyi olurdu bilgilendirirseniz cok sevinirim :) Kendi Çabalarmda uğraşıyorum daha Lise4deyim:) İlerde İnş Bu meslekte bi yere kadar gelmek için...
Yukarı Alt