@Erkan Nehir
uyarma hakkınız var sanırım ? uyarabilirdiniz. Görüyorsunuz ki bilgim yok ve böyle bir konu, yazı yazmışım. Benim tavrımda birşey yok. Yazdığınız yorumlara tekrar bakmanızı tavsiye ediyorum. Beni suçlu çıkarmak yerine, kendi tavrınıza bakmanızı öneriyorum. Bana 2 bin tl + Kdv...
Erdal bey yorumunuz için sağolun, yaşım 21 Evet çocuğum, gerçekten yazdığınız yorumlar çok güldürdü beni. Bir soru sormak bu sitede komediye alınıyor ise, yazık.
Ayrıca bana çocuk diyen arkadaş. Senin yaptığın Adamlık mı peki ? Düşün bakalım hangimiz çocuğuz ?
Logo fiyatını sorduğum için...
başka kolay yolu yokmu hocam. ben indiriyorum mesela bir vector, kendim ona benzer yapmaya uğraşıyorum ama zamanım çok gidiyor ve sonuç kötü oluyor.
örneğin bir logo çizdim ve bu logoya yazı yazıcam Logo = grafikerler.org mesela. bu txt i sıfırdan nasıl güzel bi sekilde vectorel yapıcam...
mrblar.
bedava hazır vectorlerin yazısını nasıl değiştiriyoruz ?
mesela indiriyorum vectoru atıyorum. sadece logo üzerinde edit yapıyorum, yazı olan kısmı direkt değiştiremiyorum aynı efect üzerinden. silmek zorunda kalıyorum ve kendim yazıyorum kötü duruyor efectsiz.
photoshopda PSD...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.