Arama sonuçları

1. wsatacam

Yetenekle ve Puanla Alınan Grafik Tasarım Bölümleri ?

Merhaba Arkadaşlar, Dört Yıllık Grafik Tasarım bölümlerinin çoğu yetenekle öğrenci alıyor fakat bir iki üniversite puanla alıyor acaba farkları nelerdir ? Aynı müfredat aynı diploma olduğunu biliyorum fark nedir acaba ?
  2. wsatacam

İllüstrator Cs5 effect kasma sorunu ?

Arkadaşlar bu konuda yeniyim, illüstrator da her hangi basit bir şekli veya yazı fontunu effect te 3D ile oynamaya çalıştığımda " Rendering Artwork " çıkıyor yani çok kasıyor bir türlü anlayamadım, Bilgiayarımın özellikleri : 8 GB Ram, 2GB AMD Harici Ekran Kartı dahilide 4 GB İntel var, i5 işlemci.
  3. wsatacam

Sonradan yülenen fontlarda kasma ?

Doğru diyorsun abim, bilgilendirdiğin için teşekkürler..
  4. wsatacam

Durumun kedisi normal değil, derken efektin illüstratordanmı yapmamı diyorsunuz ? Cevaplarınız için teşekkürler..
  5. wsatacam

Eywallah abim, peki sisteme yükleyerek kulanmada kasması normalmidir yosa bende tekmi öyle ?
  6. wsatacam

Arkadaşlar illüstrasyon Cs5 Kullanıyorum, sonradan Windows fontlarına 1000 tane felan font yükledim, yazıyı 3D effect kullanırken bazı fontlarda kasma oluyor baılarında ise bayaa oluyor bilgisayarımda ekran kartı ram de baya iyi sizce normalmidir ? Bilgilendirirseniz sevinirim..
  7. wsatacam

Şu üniversiteler ve grafik tasarım bölümleri iyi mi ?

Merhaba ben Elazığ'da yaşayan lise 4 öğrencisi bir graffiticiyim bayaa ustayım bu konuda bu sene daha çok yetenek sınavlarına biraz çalıstım bütün incelikleri biliyorum sadece canlı oturan insan çiziminde bazı hatalarım oluyor neyse bu sene yetenek sınavına gireceğim ama Marmara, Mimar Sinan ve...
Yukarı Alt