Arama sonuçları

  1. Ramiz TAYFUR

    Aİ Formatında Adisyon Tipi Perakende Satış Faturası

    Arkadaşlar merhabalar, Uzun bir aradan sonra aranızdayım. Evlilik telaşıydı, iş hayatıydı, autsors destekler zırva üstüne zırvalar derken kendimize değer kattığımız ortamlardan ve insanlardan uzak kaldık :(. Sizden ricam olacak oda şu ki Aİ formatında adisyon tipi perakende satış faturası...
  2. Ramiz TAYFUR

    Mobil Login Tasarımı

    Can sıkıntısı ile ortaya çıkan mobil app login tasarımı..
  3. Ramiz TAYFUR

    Photoshop İçin Yeni TL Simgesi

    Tasarımcıların derdine derman olacak ve yazı yazarken ofis dosyalarında nasıl TL simgesini yazarak kullanıyorsak, Photoshop’tada kullanabileceğimiz shape formatında TL simgesiyaptım. Herkesin işine yarayacağını düşünüyorum. Açıkcası E-ticaret sektöründe çalıştığım için kampanya bannerlarında...
  4. Ramiz TAYFUR

    Kurumsal Direct Page Arayüz Tasarımı

    İki satış modeline sahip kurumsal firma için direct page arayüz tasarımının ayrıntılarını aşağıda bulabilirsiniz. HTML Link
  5. Ramiz TAYFUR

    Soma, unutmayacağız! illustrasyon çalışması

    Soma için yaptığım illustrasyon çalışmam..
  6. Ramiz TAYFUR

    Logodaki font nedir?

    Merhaba arkadaşlar aşağıdaki fontun adını bilen arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi ?
  7. Ramiz TAYFUR

    Indirim kuponu çalışması

    Şirket için tasarladığım indirim kuponu, spor salonları ve kulüpler için dağıtılacak amacı %15'lik indirim kodlarını kazı kazan mantığı ile vurgulamak yorumlarınızı bekliyorum..
  8. Ramiz TAYFUR

    Kişisel web sitem için logo çalışmaları

    Merhaba arkadaşlar, Web sitemin arayüzüne başlamadan önce logoyu netleştirmek istiyorum. Gerek logo, gerek font, gerekse renklerin kombinasyonu için sizden tavsiyeler rica ediyorum. Beğeninize sunuyorum :
  9. Ramiz TAYFUR

    Mailing için Kayak sezonu tasarımı

    Merhaba arkadaşlar kayak sezonu için mailing yapıcam ve bunun için görsel tasarladım sizce markaları iyi anlatabiliyormuyuz? Sizin görüşlerinizi öğrenebilirmiyim..
  10. Ramiz TAYFUR

    Matbaa çalışmamı kabul etmedi nasıl bir yol izlemem gerek?

    Kabartma Laklı - Mat Selefon kartvizit yaptımak istedim ama matbaa lak çalışması olmadığını söyledi nasıl bir yol izlemem gerekiyor, Çalışmam aşağıdaki gibidir..
  11. Ramiz TAYFUR

    Font'un adı nedir ?

    Online satış sitemiz için tasarladığım slider'ımda Kalbine ve babaların yaz fontlarının isimlerini bilen varmı arkadaşlar?
Yukarı Alt