Arama sonuçları

  1. Zeynep CANSU

    illüstratörde dosya okunabilir değil hatası

    daha önce çalıştığım illüstrator dosyasını açamıyorum. biraz büyük bir dosya açılırken pc yi kasıyor tam açılcak gibi olurken birden dosya okunabilir değil hatası veriyor ve dosya kendi kendine kapanıyor. çalışmayı baskıya yollamam gerekiyor ama açamıyorum. sorunun ne olduğunu bilen varsa...
  2. Zeynep CANSU

    obje seçmede sorun

    illüstratörde okla bir objeyi yada herhangi birşeyi seçtiğim zaman yani okla gelip üstüne tıkladığım zaman seçili olan şeyin üstünde seçili olduğuna dair bir çizgi çıkıyordu. artık çıkmıyor yanlışlıkla ayarıyla oynadım sanırım ve düzeltemedim. bilen varsa yardımcı olabilir mi.
  3. Zeynep CANSU

    yüksek çözünürlükte bal resimleri

    yüksek çözünürlükte bal , petek bal , kavanozda bal gibi resimleri nerden bulabilirim yada elinizde varsa paylaşabilirmisiniz.
  4. Zeynep CANSU

    adobe?

    öncelikle programın adını ve içeriğini bilmediğim için yanlış yere konu açıyorsam üzgünüm. yeni mezun oldum 1buçuk aydır grafiker olarak çalışıyorum acemiyim henüz herşeye tam hakim değilim. işi illüstratörde hazırlayıp basılması için başka bi grafikere attım çalışmada bi yanlışlık çıktı...
  5. Zeynep CANSU

    corelde aynı çizgilerin hepsini seçmek

    illüstratördeki 'seç-aynı-dolgu ve kontur' komutu corelde de var mı ? yoksa bütün çizgileri tek tek seçmek zorundamıyım?
  6. Zeynep CANSU

    ilüstrator renk kodları hakkında yardım...

    illüstratörde pantone renk kodlarını nereye giriyoruz? yardımcı olabilirmisiniz.
Yukarı Alt