Arama sonuçları

  1. Furkan YILMAZ

    Rotasyon baskı ve raportlama bilgileri

    rotasyon şablon çekim üzerine taşeron bir firmada işe başladım yetiştirmek üzere işe aldılar geleceği nasıldır iş olanakları nasıldır bilenler duyanlar bilgi verebilirmi ?
  2. Furkan YILMAZ

    Adobe Illustrator denemem 2

    Hiç o gözle bakmamıştım Kemal abi görüşün içinde teşekkür ederim :)
  3. Furkan YILMAZ

    Adobe Illustrator denemem 2

    Bir önceki açtığım konuda ilk denememin görüşlerinize sunmuştum ( https://www.grafikerler.org/deneme-calismalar/46559-ilk-adobe-illustrator-denemem.html ) , bu ise ikinci çizimim. Daha önce graffitiyle uğraştığım için taslak çizimim vardı bunu dijital ortama döktüm, kendimi geliştirmeye...
  4. Furkan YILMAZ

    İlk Adobe Illustrator denemem

    Değerli görüşünüz için teşekkür ediyorum Kemal Bey o gözlüğüde yakın zamanda halletmeye çalışıcam. Önerileriniz görüşleriniz sayesinde hatalarımı düzeltip daha güzelini yapmaya çalışıcam. :)
  5. Furkan YILMAZ

    Logo İstek!!

    Logo talebinizi ücreti karşılığında yaptırabilmek icin "Freelance iş verenler" bölümüne ilanınızı açabilirsiniz.
  6. Furkan YILMAZ

    Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

    Aaaaaadriaaaaan
  7. Furkan YILMAZ

    Zor anlarımda açıp seyrettiğim video

    bu video daha önce neden denk gelmemiş bana. Söz uçar derler ya işte belki hayatımızda 100lerce kez söylenmiştir bize "çabalamadan kalkmayı öğrenemezsin" diye. Sabredin, azmedin demişlerdir kim bilir kaç kere ama hepsini beynimiz " yahu bunlar hep nasihat bunları herkes söylüyor." şeklinde...
  8. Furkan YILMAZ

    İlk Adobe Illustrator denemem

    Ah o perspektif hataları... Çalışarak bunları aşabileceğime inanıyorum değerli düşünceniz için çok teşekkür ederim Hasan bey:)
  9. Furkan YILMAZ

    İlk Adobe Illustrator denemem

    zerr6666 bundan sonraki denemelerimde tavsiyenizi dikkate alacağım. Değerli görüşünüz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim :)
  10. Furkan YILMAZ

    İlk Adobe Illustrator denemem

    Illustrator kullanmaya yeni başladım. Aslında genel olarak bu alanda da yeniyim diyebilirim, daha öncesinde graffiti yapıyordum dijital dünyaya yeni yeni giriyorum yeni yeni alışıyorum. Programın mantığını kavrayabilmek adına daha önce el yordamıyla çizdiğim karakteri bikaç eklemeyle...
  11. Furkan YILMAZ

    kartvizit tasarımım

    Yorum almadı diye tekrar tekrar konu açmaya gerek var mıydı acaba ? ( https://www.grafikerler.org/kisisel-ve-genel-calismalariniz/45909-darknightdesign-kartvizit-calismam.html ) Yaklaşık 2 aydır burada üyeyim açılan birçok konuyu inceledim 2009 yılındakilere bile baktım, evet yorum almamış...
  12. Furkan YILMAZ

    Sabır Testi Kıvamında Nesne Bulma Oyunu

    Amaç resimde saklanmış objeleri bulmak. Hamle sayısınada dikkat etmeniz gerekiyor. Dikkat edin bazen gerçekten çok gıcık edici ama bir okadarda bağlayıcı olabiliyor, iyi eğlenceler kolay gelsin. :) Oyuna gitmek için Buraya Tıklayın.
  13. Furkan YILMAZ

    Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

    Ben herzaman bu şehrin çocuğu olarak kalıcağıma göre, kullanıcı ismimin Furkan YILMAZ olarak değiştirilmesini talep etmemde bir sakınca yoktur umarım :) Şimdiden teşekkürler.
  14. Furkan YILMAZ

    GünaydınLar HoşçakaLLar

    Günaydınnn mutlu pazarlara uyananlar günaydınn gece saat 6 ya kadar oturup pazar gününü akşama kadar uyuyarak geçirenler :) Herkese günaydın diyorum ,mutlu huzurlu aydınlık ve parlak pazarlar diliyorum.
  15. Furkan YILMAZ

    197 Layerli Banyo Tasarım Dizayn Reklam(Sıfırdan)

    2009dan 2013e kadar canlı kalan bir başlık :) elinize sağlık Hakan bey bu kadar katman arasında kaybolmadan çalışabilmek oldukça zor tebrikler. Perspektif hatalarını arkadaşlar söylemiş zaten,benimde gözüme son görseldeki halı takıldı duşa kabinin altındamı duruyor. :)
  16. Furkan YILMAZ

    Hümeyra Can Logo

    Gerçek ismim Furkan ve sitede o kadar Furkan var ki her yerde olduğu gibi burada da lakabımla anılacağımı sanıyorum :)
  17. Furkan YILMAZ

    Logo İstek!!

    Cengiz bey zekanıza hayran kaldım gece gece fazlasıyla güldürdünüz :)
  18. Furkan YILMAZ

    Hümeyra Can Logo

    Tasarımın sadeliğini çok sevdim. Okadar güzel anlatmışsınızki ilk defa siyah rengi gördüğümde içim bukadar ısındı ve logo beynimin en derin köşelerine kadar yer etti. Artık bu kanatları nerede görsem aklıma direk isminiz ve grafikerler.org gelicektir. Çalışma hayatınızda başarılar diliyorum...
  19. Furkan YILMAZ

    vektör çizimler

    Keşke 2009 dan bu yana link kalsaydı :(
  20. Furkan YILMAZ

    Panda çizimi [videolu anlatım]

    illustrator e yeni başladım panda çizimi adı altında birçok şey öğrendim teşekkür ederim :)
Yukarı Alt