Arama sonuçları

  1. A

    Manipülasyon çalışmalarım

    gayet başarılı dostum. fakat kullandığınız materyalleri orijinal olarak görseydik öncesi ve sonrası olarak daha iyi olurdu. ama kesinlikle güzel.
  2. A

    Hayalet Gemi

    gayet güzel elinize sağlık. lakin ufuk çizgisi geminin üzerinde de devam ediyor. bunun dışında güzel bir çalışma.
  3. A

    Adobe photoshop retouch nasıl yapılır?

    Dostum retouch dediğin koca bir dünya... Sadece ufak bir sivilcenin bile kaldırılması için onlarca farklı yol var. istersen retouch derken tam olarak neyi kastettiğini söyle ona göre seve seve yardımcı olayım.
  4. A

    Resim üzerindeki Efekt

    yüksek oranda contrast kullanarak ve curves kullanarak elde edilebileceğini düşünüyorum.
  5. A

    Deneme

    [/IMG]
  6. A

    Sağlıklı Hayat - Manipülasyon

    gölgelerin açısının uyumlu olmaması ve perspektif olarak binanın bozuk görüntüsü dışında güzel. sonraki aşamada ise gölgelendirme şiddetine dikkat etmek gerekir. örneğin ışık kaynağının binanın arkasında olduğunu varsayarsak, binanın ön tarafının göründüğünden biraz daha karanlık olması gerekir.
  7. A

    Efekt yardım nasıl yapabılırım

    @ZxxxE bunun haricinde; kadrajın sabit kalması şartıyla fotoğrafta görülen kişi sayısı kadar fotoğraf çekilir ve photoshop programında çekilen her fotoğrafın opacity değeri düşürülerek birleştirilir.
  8. A

    Önemli yardımcı olursanız sevinirim

    Dostum şöyle izah edeyim; İlk olarak örnek fotoğraf balıkgözü lens ile çekilmiş olabilir. yani fon orijinal gibi duruyor. Eğer fonun perspektifinden yani eğikliğinden bahsediyorsan bu biraz edit başlığındaki transform komutunun alanına giriyor.eğer bahsettiğin etki havai fişekler ise bunun için...
  9. A

    Yardim edermisiniz

    örnek iki için; fotoğrafın sağ tarafına biraz büyük ve oldukça yumuşak kenarlı bir fırça ile ilgili renk seçilerek bir kere dokunulmuş. ardından polygonal lasso tool ile dışardan (fotoğrafın ps'deki mevcut karesinin dışından) zigzag tarzı bir çizim yapılmış ve seçili bir alan oluşturulmuş...
Yukarı Alt