Arama sonuçları

  1. Kemal Kısa

    Kitap Kapağı Son..

    Proje Ödevim olan kitap kapağının son halidir.. Yorumlarınızı bekliorum.. İyi Çalışmalar..
  2. Kemal Kısa

    Kitap Kapağı.. ( Proje Çalışması )

    Harry Potter kitap kapağı tasarımı bir proje ödevidir.. Hatalarımı görmek ve düzeltmek istiyorum.. Yorumlarınızı bekliyorum... Saygılar İyi Çalışmalar... Kemal KISA
  3. Kemal Kısa

    2009 Takvim Çalışmam

    İndesing'te hazırlamış olduğum Takvim Çalışmam.. Saygılar.. İyi Çalışmalar..
  4. Kemal Kısa

    Kendi Logo Çalışmam..

    Merhabalar.. illustrator programını biraz daha geliştirmek için çalışmış olduğum logolar.. Değerlendirmenizi beklerim... Saygılar... İyi Çalışmalar..
  5. Kemal Kısa

    Merhaba..

    Grafik ve Web Tasarım öğrencisiyim.. Şuanda grafik programım bitmiş bulunmakta, kendimi geliştirebilmek ve deneyimli olabilmek için ilk olarak matbaa alt yapısı olan bi ajansta çalışmak istiyorum.. Kursum 2 ay kadar web üzerine devam edecektir. Sabah 09:00 - 13:00 a kadar sürmektedir...
  6. Kemal Kısa

    16 Sayfalık Katalog Çalışmam..!!

    ewet sedat abi senin eleştirdiğin gibi eleştirilirsem, her eleştirileni yaparım.. insanın şevkini kırmadan eleştridiğin için teşekkür ederim... Dediklerini yapacağım.. Çok Sağol... Saygılar İyi Çalışmalar..
  7. Kemal Kısa

    16 Sayfalık Katalog Çalışmam..!!

    eleştirilerine bide övmelerinle başlasan süper olucaktı.. eleştiriler iyi oluyor sağolasın... dediklerini düzenleyeceğim..
  8. Kemal Kısa

    16 Sayfalık Katalog Çalışmam..!!

    Katalog 16 Sayfadır. Ancak şablon aynı olduğu için 3 er sayfa yolladım. En Baştaki Ön Kapak Bu üsttekide Arka Kapaktır. Tabi Siz anlamışsınızdır ama yinede ben söleyeyim.. Katalog İndesing CS2, Resimler Photshop CS2, Arkaplan İllustrator CS2 programı kullanIlmıştır. Aslında sadece Indesing...
  9. Kemal Kısa

    Film Afişi Çalışmam..!!

    Yorumlar için teşekkür ederim... eleştrilerinizi eleştirilmemek için kullanıcam saolun.. İyi Çalışmalar..
  10. Kemal Kısa

    Film Afişi Çalışmam..!!

    Cümleler düşük veya anlamsız olabilir. Şuan benim için görsel ve uyum önemlidir... Yorumlarınız değerlidir.. Saygılar.. Kemal..
  11. Kemal Kısa

    bir Parti Afişi Çalışmam..!!

    Yorumlarınız benim için önemlidir.. İyi Günler, İyi Çalışmalar..!!
  12. Kemal Kısa

    Selam..!!

    Merhabalar ben kemal.. Grafikerlik için 2 haftalık kurs öğrencisiyim.. Sizlerin arasına katılmak, kursun verdiği derslerden ve sizlerden alacağım bilgilerle grafikerlik yolunda sizler gibi usta olmak istiyorum.. Saygılarımla Kemal Tanca :cool:
Yukarı Alt