Arama sonuçları

1. D

Adobe Photoshop Puppet Warp nasıl kullanılır ( Resimli anlatım)

1. Adım : Resim olarak seçtiğim objelerden, filin ön ayakları ile kutuya basmasını istiyorum. bunu normal yollar ile yapmak çok uzun sürecektir burada bir kaç adımda. basit bir şekilde yapacağız. öncelikle oynamak istediğiniz objeyi açıyoruz. 2. Adım : Fotoğraf veyahut resim seçili iken...
  2. D

Merhaba Grafikerler :)

Denizli'de oturuyor olmam sana ders veremeyeceğim anlamına gelmez ama özel ders mi istiyorsun. Cevabın ''hayır '' ise forumda bir çok anlatım ve ders bulabilirsin bu konuda
  3. D

Mehmet Bora - Cartoon Tasarımım

Öncelikle ellerinize sağlık eksiklerimi söyleyin dediğiniz için bir kaç şey söylemek istiyorum 1: tişörtün yakası ile çocuğu boğmuşsunuz yada çok dar bir tişört tavsiye : yakasını biraz daha salaş ve tişörte yaka yapın lütfen :D 2: burnun altındakiler eğer dudaklarının çizgileri için ise...
  4. D

İlk 2 Kişiye Bedava Logo Tasarımı.

@onursultansu bu forum herkese açık yani bu konu google aramalarında göründüğünde bedavacılar gelecektir ama karar senin benimki nacizane öneri
  5. D

Yardımcı Olun Lütfen

@Zeynep CANSU Özür dilerim sanırım ben konuyu yanlış anladım iyi çalışmalar
  6. D

Olmazsa Olmaz

İşte aşık olduğum durum Vintage afişler :D Çok güzeller bir tanede ben yapmak istedim. Yapınca paylaşacağım ( aslında vintage dedim ama bu moda 1960 ların sonunda değişti)
  7. D

Deneme Çalışmam-1

Düşünce çok güzel, uygulama biraz daha geliştirilebilir, ve sonuca varması çok uzun sürüyor. Bir fotoğraf veya bir kaç kelime ile anlatılmak isteneni anlatmalısın.. örneğin : Tek foto Reklamları seyreden fakir görünümlü bir adam, reklamlarda oynayan zengin bir adam. Slogan ''Reklam yapan &...
  8. D

Yvonne Strahovski [illustrasyon + Yapım aşaması Video]

Öncelikle Ellerine sağlık çalışma güzel fakat gözüme hoş görünmeyen bir sorun var. Kafatası içeri doğru basık. Orantısında küçük bir sorun düzeltirsen. 4X4lük bir iş olacak başarılar..
  9. D

Yardımcı Olun Lütfen

Zeynep CANSU 2 yıllık okumak hiç okumamaktan tabi ki iyidir. Ama 4 yılda öğrendiğimi 2 yılda öğrendiğinizi söylüyorsunuz. bu yanlış bir yönlendirme...
  10. D

Grafikerler tanışma ve kaynaşma alanı :)

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum çalışmaktan pek vaktim yok. 2004 yılından bu yana sektördeyim. 2 yıldır freelance olarak çalışıyorum Beyoğlu'nda oturuyorum. Herkese iyi çalışmalar Kendimden de bahsetmem gerekiyor sanırım. 2003 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi. Resim bölümü Doğu Akdeniz...
  11. D

İlk 2 Kişiye Bedava Logo Tasarımı.

Kampanya bence amaca hizmet etmiyor. Bende şunu çağrıştırdı (seni tenzi ederim) ''ben yaptığım güzel işlerle tanınmıyorum bu yolu buldu'' bedava işler sadece bedavacıları çeker.. Bilginize başarılar
  12. D

Logo ve Kartvizit denemesi

Denemeyi beğendim Eline sağlık Çok alışıldık bir logo ama olsun Leonardo da Vinci' nin yaptığı gibi önce kopyala sonra seni kopyalasınlar. Başarılar
  13. D

Turizm şirketi 40 m tabela Çalışması

bu tabela çalışmasını yaptım ödemeyi aldım fakat şirket iptal etti. Vazgeçtiler tabela yaptırmaktan. bu çalışma elimde kaldı. satmayı düşünüyorum ama önce beğeninize sunmak istedim. http://www.imageto.org/gorsel/thumbs/xKdLj.jpg
  14. D

Öğrenci Yurdu Cafe Retro tasarım

Öğrenci yurdunun kafesi için yaptığım bir folyo kaplama şimdi bitti. Baskıya hazırlamadım. gözümden kaçan bir şey var mıdır? Öneri ve eleştirileriniz nedir arkadaşlar
  15. D

Edward Albee 'nin Hayvanat Bahçesi Hikayesi Afiş ve Kartonet Çalışması

Edward Albee 'nin Hayvanat Bahçesi Hikayesi. Oyununu sahneleyecek olan OD SANAT için yapılan Afiş ve kartonet çalışması
Yukarı Alt