Arama sonuçları

1. Tarık Akadır

M.Kemal Atatürk Çizim | Aşama ve Sonuç

Canlı olarak görmek istediğim ve bu dünyaya gelebilecek sayılı ''ADAM''lar dan bir tanesi.#MustafaKemalATATÜRK Çizim Aşaması: Sonuç:
  2. Tarık Akadır

Demi Çizimi / Karşılaştırma

sağolun arkadaşlar :)
  3. Tarık Akadır

tabii ki hocam o zaman bi eskileri atayım :)
  4. Tarık Akadır

Demiyi çok sevdiğimi söylemiş miydim :) Asıl resimle çizimi karşılaştırdım bide ;)
  5. Tarık Akadır

Çizim Aşamalarım

@Emre Şerim Tabii ki mutlaka paylaşırım :)
  6. Tarık Akadır

Çizim Aşamalarım

@Murat Vardar Elbette hocam :) Katty Pery , Rihanna. Atatürk çizimi vs. hepsi var. @Hakan Dağdeviren Çok teşekkürler :) Bir haftaya kalmaz çoğunu koyarım foruma :)
  7. Tarık Akadır

Çizim Aşamalarım

Önemli değil hocam.Böyle bir forumda çalışmalarımı beğendirebilmek ne hoş :) Daha yapacağım çizim aşamaları vs. vs. var.Hepsini koyarım foruma :)
  8. Tarık Akadır

Çizim Aşamalarım

Öncelikle 4H kalemle (daha sert ve daha görünmez yazar) resmi "Sketch" yani kabataslak olarak cizip öyle renklendirmeye başlıyorum. Burada kullandığım kalemler Faber Castell 36 classic colour'dur (ilk seviye kalemleri) yazdan kalan bir cizimim olduğu için kalemler eski. Yoksa şuan Faber Castell...
  9. Tarık Akadır

2. Rihanna Çizim

Bugün yeni konu olarak açıyorum az kaldı :)
  10. Tarık Akadır

2. Rihanna Çizim

eyvallah hocam.2 güne katy perry çizimi var.17 saatte bir tablo bitiyor.Yakında çizim aşamsı nasıl çizdiğimi kullandığım kalemleri hepsini yazıcam merak edenler olursa :)
  11. Tarık Akadır

2. Rihanna Çizim

İlk konumdaki Rihanna Çizimi yazdan kalma arkadaşlar :) Bu daha dün bitti tam olarak.
  12. Tarık Akadır

Rihanna Çizim

Sorusu olanlar varsa sorabilir arkadaşlar :) İyi forumlar...
Yukarı Alt