Arama sonuçları

  1. T

    Afiş Tasarımı Dersi & Poster Nasıl Yapılır

    Harika afiş tasarımlarını ortaya çıkarmak sizin elinizde tabi ki o da bu video sayesinde olabilir! Bu videoda afiş tasarımları nasıl yapılır bundan bahsettim ve bir kaç tüyoya değindim. Bu ilk video olacak birde bunun hareketlendirilmiş bir kısmı gelecek arkadaşlar 2 video olarak çekmeyi...
  2. T

    Hareketli Banner Tasarımı Nasıl Yapılır?!

    Hareketli Banner Tasarımı Nasıl Yapılır ve Tasarıma nasıl hareket verilir detaylı olarak anlattığım motion design eğitim serimizin ikinci videosunu çektim. Çıtır çıtır video sizlerleee....
  3. T

    Tabela Nasıl Tasarlanır? & Öğren ve Tabelacıda işe başla! :)

    Bu videomda size Corel Drawda yapılan tabela tasarımlarının nasıl adobe illustrator programında yapılacağını gösterdim. Bu sayede nasıl tabela tasarımı yapılır ve adobe illustrator cc 2022 programında tabela tasarımı yaparken nelere dikkat edilir bütün detayları anlattım.
  4. T

    Bu kadarda olmaz be kardeşim!

    Bu kadarda olmaz be kardeşim! Dedirtecek photoshop hatalarını beraber izledik. Kanalımda normalde eğitim videoları çekiyorum bu da böyle bir video olsun yorumlarınızı bekliyorum meslektaşlarım :)
  5. T

    Youtube Türkiye'de İlk ve Tek! - Motion Design Eğitimi!

    Hareketli Sosyal Medya Tasarımı Nasıl Yapılır? (motion design) Detaylı eğitim videosu yayında! Youtube Türkiye'de ilk ve tek!
Yukarı Alt