Arama sonuçları

1. C

Freelance grafiker

GSF grafik tasarım bölümünü birincilikle bitirdim. Acıbadem'de ikamet ediyorum. Logo, kurumsal kimlik, broşür tasarım vb. işlerinizi yapabilirim. Saygılar.
  2. C

Freelance grafiker

GSF grafik tasarım bölüm birincisiyim. Freehand ve Photoshop biliyorum. Bir ajans yada matbaaya uygun fiyata dışarıdan destek vermek istiyorum. Saygılar. email: cananarslan1@hotmail.com
  3. C

Grafiker

Güzel sanatlar fakültesi bölüm birincisiyim. İstanbul'da ikamet ediyorum. Freehand ve Photoshop kullanıyorum. İş tecrübem çok az. Kadıköy ve civarı çalışabileceğim iş arıyorum. Teşekkürler.
  4. C

Freelance grafiker

Güzel sanatlar fakültesi bölüm birincisiyim. İstanbul'da ikamet ediyorum. Freehand ve Photoshop kullanıyorum. Logo, kartvizit. broşür vs. işlerinizi freelance yapabilirim. Saygılar. email: cananarslan1@hotmail.com
  5. C

yardımcı, grafiker

Doğuş Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünü birincilikle bitirdim. Freehand ve Photoshop biliyorum. Acıbadem'de oturuyorum. 3 ay Can Medya'da staj yaptım, oranın creative çalışmalarını yapmıştım. 1 ay da Kaya Reklam'da çalıştım. İş tecrübem fazla olmadığı için bir ajans yada matbaada yardımcı...
  6. C

yardımcı grafiker olarak iş arıyorum

Doğuş Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünü birincilikle bitirdim.Acıbadem'de oturuyorum. Freehand ve Photoshop biliyorum. 3 ay Can Medya'da staj yaptım, 1 ay Kaya Reklam'da çalıştım. Yardımcı grafiker olarak çalışabileceğim bir iş arıyorum. Ararsanız portfolyom ve cv ile görüşmeye gelebilirim...
Yukarı Alt