GSF grafik tasarım bölümünü birincilikle bitirdim. Acıbadem'de ikamet ediyorum. Logo, kurumsal kimlik, broşür tasarım vb. işlerinizi yapabilirim. Saygılar.
GSF grafik tasarım bölüm birincisiyim. Freehand ve Photoshop biliyorum. Bir ajans yada matbaaya uygun fiyata dışarıdan destek vermek istiyorum. Saygılar. email: cananarslan1@hotmail.com
Güzel sanatlar fakültesi bölüm birincisiyim. İstanbul'da ikamet ediyorum. Freehand ve Photoshop kullanıyorum. İş tecrübem çok az. Kadıköy ve civarı çalışabileceğim iş arıyorum. Teşekkürler.
Güzel sanatlar fakültesi bölüm birincisiyim. İstanbul'da ikamet ediyorum. Freehand ve Photoshop kullanıyorum. Logo, kartvizit. broşür vs. işlerinizi freelance yapabilirim. Saygılar. email: cananarslan1@hotmail.com
Doğuş Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünü birincilikle bitirdim. Freehand ve Photoshop biliyorum. Acıbadem'de oturuyorum. 3 ay Can Medya'da staj yaptım, oranın creative çalışmalarını yapmıştım. 1 ay da Kaya Reklam'da çalıştım. İş tecrübem fazla olmadığı için bir ajans yada matbaada yardımcı...
Doğuş Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünü birincilikle bitirdim.Acıbadem'de oturuyorum. Freehand ve Photoshop biliyorum. 3 ay Can Medya'da staj yaptım, 1 ay Kaya Reklam'da çalıştım. Yardımcı grafiker olarak çalışabileceğim bir iş arıyorum. Ararsanız portfolyom ve cv ile görüşmeye gelebilirim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.