Arama sonuçları

  1. O

    freelance dergi-gazete tasarımı

    Freelance olarak dergi ve gazete tasarımı yapmaktayım. İlgilenenler iletişim adresime ve iş örneklerime osmanbalaban.blogspot.com adresinden ulaşabilir.
  2. O

    dergi-gazete tasarımı

    freelance yada tam zamanlı olarak gazete-dergi tasarımı yapabilirim. İlgilenenler http://osmanbalaban.blogspot.com adresinden benimle ilgili bilgi edinebilirler.
  3. O

    dergi-gazete tasarımı

    freelance yada tam zamanlı olarak gazete-dergi tasarımı yapabilirim. İlgilenenler......................web adresi vermeyiniz.............. mail yada tel verebilirsiniz...............................adresinden benimle ilgili bilgi edinebilirler.
  4. O

    part time dergi gazete tasarımı

    Profesyonel olarak 5 yıldır dergi-gazete-poster-kitap-broşür-masaüstü stand-cd-kutu çalışmaları yapıyorum. Masaüstü yayıncılık programları quarkxpress, photoshop, freehand, illustrator'ü profesyonel olarak kullanıyorum. Bana ulaşmak isterseniz balaban.o@gmail.com
  5. O

    Grafik tasarımla ilgili bildiğiniz sanatsal ve bilimsel kitapları yazınız!

    Fehmi Hocam üniversite okurken bize anlattıklarını artık bir kitap haline getirmiş. Kitapta grafik tasarım tarihini ve masaüstü yayıncılığını en ince ayrıntılarıyla anlatmış. Faydalı bir kaynak. Görsel İletişim ve Grafik Tasarımı (Yongaların 10 000 Yıllık Gizemli Dansı) Hasan Fehmi...
  6. O

    Haber Dergisi Hakkında Birkaç Soru

    Matbaaların çoğu hala quark kullanıyor. Tavsiyem quarktır.
Yukarı Alt