Arama sonuçları

  1. sinan oz

    coreldraw da vector resim yapmak kylie minogue

    hocam ben neden bir sey goremiyorum???
  2. sinan oz

    corelde nesnelerin serpistirilmesi "AB bayrağı"

    @Emine Şahin tesekkurler emine hanim. asil ogrenmek istedigim de zaten buydu. yani bu islem otomatik olarak yurutulemiyor.
  3. sinan oz

    corelde nesnelerin serpistirilmesi "AB bayrağı"

    @Emine Şahin Emine Hanim emeginiz icin tesekkur ederim. Ancak benim tam olarak ogrenmek istedigim, bu nesnelerin arasindaki mesafeyi kendim nasil ayarlayabilirim. Yani soyle ki: elimizde bir yildiz, bir ucgen, bir dortgen, bir de daire olsun. bu dort nesneyi aralarinda 20 cm bosluk olacak...
  4. sinan oz

    Birsürü Vektörel Dosya :)) (Cdr - No Rapid!!)

    tesekkurler bydes.
  5. sinan oz

    Araç Çizimleri Vektör 50MB

    ben indirdim. link saglam. bu arada tesekkurler arkadasim.
  6. sinan oz

    corelde nesnelerin serpistirilmesi "AB bayrağı"

    emine hanim, emeginiz ve yardiminiz icin tesekkur ederim. ancak benim asil ogrenmek istedigim bu nesneleri mesela 10cm arayla nasil hizalayabilirim. Soyle sorayim: elimizde bir ucgen, bir kare, bir daire ve bir dortgen var. bunlari yatay olarak 15 cm arayla hizalamak istiyorum. Bu 15 cm ara...
  7. sinan oz

    Corelde ortalama yardım

    @Fatih Coşkun nudge offset'i nereden buluyoruz arkadasim?
  8. sinan oz

    Corelde ortalama yardım

    emine hanim, bu nesneleri diyelim ki 10 cm arayla hizalamak istiyorum. Nasil yapabilirim?
  9. sinan oz

    corel'de bazi komutlar calismiyor!!!

    Selam dostlar, iki gun oncesine kadar her sey gayet yolunda giderken, anlayamadigim sebeplerden oturu corel x4 versiyonunda duzgun calisamaz hale geldim. bazi komutlar etkin degil (save, print, export vs.). corel'i silip yeniden yukledim ama sorun degismedi. virusten suphelendim ama o da temiz...
  10. sinan oz

    Neubau Welt Vector Collection .994 EPS.

    tesekkurler
  11. sinan oz

    corelde nesnelerin serpistirilmesi "AB bayrağı"

    cok cok tesekkurler emine hanim. gercekten cok faydalandim. musaadenizle bir soru daha sormak isterim. cizdigim nesneleri birbirinden esit uzaklikta duz ya da geometrik sekiller olarak nasil serpistirebilirim? Simdiden tesekkurler.
  12. sinan oz

    corelde nesnelerin serpistirilmesi "AB bayrağı"

    selam. corel x4 calisiyorum. AB bayragi cizmek istiyorum. 12 yildizi dairesele olarak nasil serpistiririm? yardimci olursaniz sevinirim.
  13. sinan oz

    coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

    Selam arkadaslar. benim bir sorum olacak. corel x4 kullaniyorum. AB bayragi yapmak istiyorum. 12 yildizi dairesel olarak nasil serpistiririm? bilgilendirirseniz sevinirim.
  14. sinan oz

    Merhaba

    herkese merhaba. foruma ilk katilisim. umarim karsilikli birbirimize faydali oluruz. benim bir sorum olacak. corel x4 kullaniyorum. AB bayragi yapmak istiyorum. 12 yildizi dairesel olarak nasil serpistiririm? bilgilendirirseniz sevinirim.
  15. sinan oz

    merhaba

    herkese merhaba. forumda yeniyim. umarim karsilili faydali oluruz. benim bir sorum olacak. corel x4 kullaniyorum. AB bayragi apmka istiyorum. 12 yildizi halka olarak nasil serpistirebilirim. bilgilendirirseniz sevinirim.
Yukarı Alt