Arama sonuçları

1. C

afiş tasarım-3 adet

tasarım da sunum da profesyonelce...
  2. C

clp raket tasarım

tasarım bence çok olmuş.. .çok dışarı çıkmadığımdan olsa gerek kayseri sokaklarında göremedim =) emeğinize sağlık
  3. C

EPS Formatında Arşiv

linkler ölmüs yenileme imkanınız varmı?
  4. C

"2010 calender"

tesekkurler ellerinize sağlık
  5. C

2009 - 2010 TAKVİM ve TASARIMLARI ---- BOMBAA

en üstteki takviim örneklerini indircem ama hata veriyor sanırım linkte bir sorun var bakabilirmisin acil lazımda :)
  6. C

dergi kapak

baskiya yeni girdi.
  7. C

katolog kapağı çalışması

basıldığı zaman hüsrana uğrarsın
  8. C

broşür

danışmanlık yapan bi firmamıza isteği üzerine yapılmış tasarımdır. henüz müşteriye göndermedim öncelik sizin :)
  9. C

RGB / CMYK geçişi

çok teşekkür ederiz çok yardımcı bir bilgi
  10. C

Solgun Bekleyiş Kitap

bence biraz daha üzerinde durulmalı güzel bi zeminle daha hoş bi çalışma çıkabilir.
  11. C

kırımlı broşür

Sade bir çalışma olsun istemişti. bunun üzerine yapılan taslak. Henuz basılmamış iş.
  12. C

Menü tasarım

arkadaşlar 12 sayfalık bi menu bi kaç sayfanısını beğeninize sunuyorum. saygılar
  13. C

Interactive Transparency Tool

resme çevirirsen işini istediğin kadar istediğin yerden geçiş atabilirsin
  14. C

Kitap kapak tasarımı

gayet başarılı bence emeğinize sağlık
  15. C

Kooperatif Katalok

Basılmak üzere olan okeyini beklediğim tamamen sözleri de dahil benim tasarımımdır. sadece bir kaç sayfasını yüklüyorum saygılar
  16. C

Vadimizi sular bastı

corel de var süleyman bey es geçmeyelim lütfen emeğinize sağlık
  17. C

manüpilasyon çalışması "ducky"

@Dilek Doğrusöz tasarımı tamamlayan sözlerde yanlışlık yapmamız mı gerekir ve bunu önemsememiz? olası hatalar bizim işte çoğu zaman yüklü maaliyetli olan işlerin iadesine neden olmaz mı? ala küllihal olcak şeyleri anlayışla karşılanabilir ama ser bir yanıt asla karşılanmaz. eleştiriye açık...
  18. C

T-Shirt Tasarımlarım

tasarımlarınız gerçekten hoş da yalnız haddim olmayarak bişey önersem hani o şekillerin en uygun yerinden kolların bitişine yada daha uygun herhangi bi yere daha ilave etseniz. hepsinin sadece göğüs kısmında.
Yukarı Alt