Arama sonuçları

1. Süleyman Irklı

Google dan büyük yenilik yabancı siteleri türkçeye çeviriyor

İyi güzelde ne kadar günenilir Mesela The Best Fenerbahçe yazıp çeviri yapın bakın ne göreceksiniz :)))
  2. Süleyman Irklı

format hatası yardım

Fazla bi açıklama yapmamıssınız ama galiba sata disk bir pc ye xp yuklemeye çalışıyosunuz şayet sata driverleri indirip xp ye entegre ederseniz böyle bi sorunla karşılaşmıyacaksınız vista veya win 7 kursanız da bu sorunla karşılaşmassınız
  3. Süleyman Irklı

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@Kürşad Çakır Teşekkürler çözüm buymuş en alta aldım çok teşekkürlerrr
  4. Süleyman Irklı

Ayasofya'nın iskelesi nihayet sökülüyor

Ayasofya Camisi
  5. Süleyman Irklı

@Süleyman Irklı Galiba çözüm bulunamadı Corel 12 kullanmıya devam :)
  6. Süleyman Irklı

İsminizi Didikleyin :D

MEHMET Türkiye'de en çok kullanılan 1. isim (... 1. mehmet, 2. ali, 3. mustafa, 4. ahmet, 5. murat, ...). Ülkemizde yaklaşık her 35 kişiden birinin adı MEHMET ve ismin yaygınlık oranı binde 28.93. peki türkiyede En Az kullanılan isimler :)))
  7. Süleyman Irklı

Tasarımcı mısın? O Zaman Bunları Bileceksin!

Sadece tasarımda değil bence tüm hayatımızda unutmıyacağımız bileceğimiz şeyler. Güzel paylaşım için teşklerr..
  8. Süleyman Irklı

@Fatih Coşkun Alt tuşu denedim oluyor ama tam değil yinede teşekkürler ben bu sorunum yüzünden coreldraw 12 devam edicem galiba ama bi çözümde bulmıya çalışıcam illaki bi yöntemi vardır.
  9. Süleyman Irklı

@Ersan BAYCAN Teşekkürler arkadaşım galiba sorumu anlatamadım yaptığım çizimlerimin boyu çıktı aldığım zaman 2 metreyi bulmakta çalıştığımız sondajların drinliği 300 metreyi geçmekte ,ben bu stampları çizereken yaklaşık 20 cm ile 1 metre arası guidelines kullanarak önce yerlerini belirleyip o...
  10. Süleyman Irklı

Uzun süredir sondaj stamplarımı coreldraw 12 ile çiziyorum.Çizimlerimde yaklaşık 250-350 metre arasındaki sondajların determinasyonalrını 20 cm lik hasasiyetle kılavuz çizgileri (guidelines) kullanarak yapıyorum. Aynı çizimlerimi Coreldraw X4 ile yapmaya çalışınca mouse ile çzigileri kopyalayıp...
Yukarı Alt