Fazla bi açıklama yapmamıssınız ama galiba sata disk bir pc ye xp yuklemeye çalışıyosunuz
şayet sata driverleri indirip xp ye entegre ederseniz böyle bi sorunla karşılaşmıyacaksınız vista veya win 7 kursanız da bu sorunla karşılaşmassınız
MEHMET Türkiye'de en çok kullanılan 1. isim (... 1. mehmet, 2. ali, 3. mustafa, 4. ahmet, 5. murat, ...). Ülkemizde yaklaşık her 35 kişiden birinin adı MEHMET ve ismin yaygınlık oranı binde 28.93.
peki türkiyede En Az kullanılan isimler :)))
@Fatih Coşkun
Alt tuşu denedim oluyor ama tam değil yinede teşekkürler
ben bu sorunum yüzünden coreldraw 12 devam edicem galiba
ama bi çözümde bulmıya çalışıcam illaki bi yöntemi vardır.
@Ersan BAYCAN
Teşekkürler arkadaşım
galiba sorumu anlatamadım
yaptığım çizimlerimin boyu çıktı aldığım zaman 2 metreyi bulmakta çalıştığımız sondajların drinliği 300 metreyi geçmekte ,ben bu stampları çizereken yaklaşık 20 cm ile 1 metre arası guidelines kullanarak önce yerlerini belirleyip o...
Uzun süredir sondaj stamplarımı coreldraw 12 ile çiziyorum.Çizimlerimde yaklaşık 250-350 metre arasındaki sondajların determinasyonalrını 20 cm lik hasasiyetle kılavuz çizgileri (guidelines) kullanarak yapıyorum.
Aynı çizimlerimi Coreldraw X4 ile yapmaya çalışınca mouse ile çzigileri kopyalayıp...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.