Arama sonuçları

  1. Asaf Sirin

    Tanrı yanılgısı kitap kapağı

    Arkadaslar, "Tanri Yanilgisi" Clinton Richard Dawkins tarafindan yazilmis kitabin ismi (orijinalde "The God Delusion"). Yani, aslinda bu hususun aradan kaldirilmasi icin Richard Dawkins'den sorulmalidir.
  2. Asaf Sirin

    Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi

    @Asaf Sirin Fizibiliti calismasi icin piyasadaki fiyatlandirmaya ihtiyacim var. Desinator arkadaslardan bu konuda yardimci olmalarina rica ediyorum.
  3. Asaf Sirin

    Corelde Yazı Yuvarlamak

    @rebellions Vectore cevrilmis text'i Corel yapamiyor, fakat Corel icin macros var ki vector objeleri diger vektor cevresinde yerlestirebiliyor.
  4. Asaf Sirin

    resim

    http://www.irfanview.com/ bedava bir yazilim eps psd pdf djvu ve diger formatlarda aciyor.v AI formatini Acrobat aciyor. psd ai pdf cdr ve diger formatlar uretici terefinden ozel tasarlanmis oldugu icin dsoyalarin yeni versyonlari diger yazilimlarda acilmayabilir.
  5. Asaf Sirin

    corel de tracing özelliği

    Ttrace ozelligi 9 cu ve kaliba ondan oncesi versyonlarda bile var : http://www.summadirect.com/tips/tip7.html En iyisi, trace icin Vector Magic yazilimini kullanmak (http://vectormagic.com/home). Onun trace ozzelligi Corel ve digerlerden daha ustun. fakat ucuz bir yazilim degil - 295 USD.
  6. Asaf Sirin

    rusça yazma

    Kiril font'u bilgisayarinizda kurmak istekli degilsinizse bu siteye gidiz : ww.translit.cc ve ya www.translit.ru Online transliteration scripti iceren window'da rusca direk yazabiliyorsunuz. Ordan copy paste yapabilirsiniz. En azindan MS word icin sorunsuz calisiyor.
  7. Asaf Sirin

    Corel Draw ile çizilmiş güzel bir illustrator örneği

    Hocam, cok isterdim yapmagi fakat yabanci oldugum icin ve bundan kaynaklanan turk dili bilgisinin yetersizligi ve diger tarafdan zaman kisitligi bu isi yapmaga imkan saglamiyor. Konuya gelince solidworks'la (http://www.solidworks.com/) arkadasimin bilgisayarinda kendimiz tasarladigimiz cnc...
  8. Asaf Sirin

    BENZER ya da KOPYA TASARIMLAR

    @farukcagla Ben avukat degilim fakat fikrimce cuzi eklemeler yapmak dogru olurdu : Bazi tasarimlar bir kac siparisci ve ya alici tarafindan bagimsiz olarak kendi urunlerinde kullanilabilir. Hatta boyle bir kavram var - royality fee. Yani tasarimci tasarimi satinaldigi her siparsiciden her...
  9. Asaf Sirin

    Corel Draw ile çizilmiş güzel bir illustrator örneği

    Bu tur resim tasariminin yapilmasi solidworks ve ya diger 3d yazilimlarda daha kolay olmasi gerekiyor.
  10. Asaf Sirin

    Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi

    Arkadaslar asagidaki ornek tarzinda tasarim icin ne kadar istenilir : http://www.aridi.com/?pages=singleimage&volsrt=6&pid=56&PHPSESSID=b49ab78f196a478eed10288fef92d630 P.S. Durustce soylesem, ben potensiyel alici olarak konusuyorum
  11. Asaf Sirin

    desinatörlük hakkında bilgi

    Merhaba Benim de bir kac sorum var : Ozel calisan desinatorler bulmak mumkun mu ? Turkiyedeki tasarim hakki ile ilgili durum nasildir? Yururlukde olan yasalar , ve onlarin tatbiki . Desen siparisin fiyatlandirmasi nasil yapiliyor ? Onceden tesekkurler. /Asaf
Yukarı Alt