Arama sonuçları

  1. Emrah SUSUTGIL

    Photoshop Kullanma Klavuzu (Lütfen Tüm grafikerlerimiz okusun!!!!)

    @Ramazan Sevtekin Evet Ramazan tüm photoshop versiyonları için geçerli zaten kullanacağınız komutların isimleri ve ne işe yaradıklarını anlatan bir klavuz.. Teşekkürler ;)
  2. Emrah SUSUTGIL

    knockout ile saç kesme arkaplan temizleme ...

    Güzel bir çalışma tek tek yer seçmektense eklenti sayesinde daha kolay ve basit bir şekilde çalışılabiliyor... Teşekkürler ;)
  3. Emrah SUSUTGIL

    Merhabalar :)

    @Bahtınur YILDIZ Hoşbuldum, Bahtınur YILDIZ.. @Fatih Coşkun Hoşbuldum, teşekkürler sizede Fatih Coşkun.. @Seda Başer Hoşbuldum, teşekkür ederim Seda Başer.. @Buse Türüdü Hoşbulduk Buse Türüdü Hanım.. :) Herkeze, teşekkür ederim arkadaşlar... Kolay Gelsin..
  4. Emrah SUSUTGIL

    Merhabalar :)

    @Yaşar Karadeniz Teşekkür ederim :) Hoşbuldum. @Dilek Doğrusöz Teşekkür ederim :) @ruzgaryeli20 Alışmaktan çok bana yararlı ve sizlere yararlı olabilecek şeyler paylaşırsak neden olmasın :) Selamlar.. @Burak Hüseyin Hoşbuldum. Teşekkür ederim. Herkeze teşekkür ederim. Kolay Gelsin...
  5. Emrah SUSUTGIL

    99 Adet Flash Banner, Menü, Fotoğraf Galerisi (Çok kaliteliler)

    İlk mesajım :) Link ile ilgilenebilirmisiniz ? rapid yerine başka yerlere upload gibi bir şans varsa güzel olabilir :)
  6. Emrah SUSUTGIL

    Merhabalar :)

    Merhaba grafikerler.org sitesi sakinleri... Siteniz gerçekten çok güzel.. Aranıza Flash öğrenmek için geldim inşallah site bana faydalı olur bende sizlere.. :) Birazcık Photoshop, Biraz Autocad :P biliyorum.. Şimdilik bu kadar kolay gelsin :)
Yukarı Alt