Arama sonuçları

  1. Siyahis

    Logo tasarım, öneri, fikir..

    Uploaded with ImageShack.us"] Uploaded with ImageShack.us[/URL] tüm öneri ve fikirleri dikkate alarak resimdeki gibi bir logoyu çıkartabildim. şimdi ise, eleştirilerinizi esirgemezseniz çok sevnirim.
  2. Siyahis

    Logo tasarım, öneri, fikir..

    Hayatı şablonel bir şekilde yaşamadığımız sürece, bulunduğumuz yaşın da çok öneminin olmadığını düşünenlerdenim:) Doğaçlama iyidir, 80 ler ise kutsaldır! :))
  3. Siyahis

    Logo tasarım, öneri, fikir..

    Logonun son hali bu şekilde. Yaratıcı ve genç beyinler fikir ve yorumlarını esirgemezlerse çok sevinirim.. Uploaded with ImageShack.us
  4. Siyahis

    Logo tasarım, öneri, fikir..

    haklısın Yasemin dediğin şekilde çalışmalar yapıp yayınladıktan sonra gene fikirlerini rica edebilirim. Yalnız farkında mısın senden başka cevap yazanda olmamış yani. Herhalde 80 lerin ruhunu hissedebilen kişi sayısı çok azalmış yada sanırım biz yaşlandık:))
  5. Siyahis

    Logo tasarım, öneri, fikir..

    Merhaba arkadaşlar. Benim facebook ta kurmuş olduğum Best Of The 80s isimli, 80 li yılların en iyi videolarının bir arada bulunduğu bir sayfam var. Adresi ise; Best Of The 80s | Facebook . Sorunum ise bu sayfa için tasarlamaya çalıştığım logo dan başka bir şey değil. Logo nun dalı ne için...
  6. Siyahis

    pfotopaintte plastik efekti

    eyv diyemeden gecemeyecegim bi konu..
Yukarı Alt