Arama sonuçları

  1. Mert Buran

    Yetersiz Disk Alanı ?

    Daha Önce Kaspersky , Nod32 Gibi Anti Virüs Programlarını Kullandım ama Şuanda Avast Anti Virüs Kullanıyorum. Combofix ile Tarattıktan Sonra Yukarıda Belirttiğim Sorunlu Dosyayı Sildim ve İnternet Explorer Sürümünü Yükselttim. Sildikten Sonra Her Hangi Bir Sorunla da Karşılaşmadım. Şuanda da...
  2. Mert Buran

    Yetersiz Disk Alanı ?

    Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim. Yerel Diskte Yaklaşık 6 GB'lık Yer Açtım.. Daha Önce de Bu Boyutta Yer Açmıştım Ancak Yine Dolmuştu. Anlaşılan Sürekli Bu Şekilde Temizlemem Gerekiyor. Bir de Program Files'tan Girdiğim İnternet Explorer Klasörünün İçinde IEXPLORE.EXE.exp İsimli Bir Dosya...
  3. Mert Buran

    Yetersiz Disk Alanı ?

    Yaklaşık 2 Aydır Bu Uyarıyla Karşılaşmaktayım. Bu Uyarı İlk Çıktığında Doğal Karşılayarak Resim , Müzik , Video vb. Dosyalarımı Diğer Diske Taşıdım. Ama Belli Bir Süre Sonra Aynı Uyarı Yeniden Çıkmaya Başladı. Gerek Kendim , Gerek CCleaner Programının Yardımıyla Sistemde Kayıtlı Bulunan Gereksiz...
  4. Mert Buran

    Issız Adam

    Son 10 Dakikası Zaten Tüm Filme Bedel :)
  5. Mert Buran

    Msn'de Sorun ?

    Bende Kendi Oturumumun Adıyla Yaptım ama "Bulunamadı Yolun veya İnternet Adresinin Doğruluğundan Emin Olun" Uyarısı Çıkıyor.
  6. Mert Buran

    Msn'de Sorun ?

    @Buse Türüdü C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts - İçinde Olan Bütün Klasörleri Sildim ama Yine Düzelmedi. C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\Contacts\ - Böyle Bir Bölüm Bulunamadı ?
  7. Mert Buran

    Msn'de Sorun ?

    @danisman Öncelikle Teşekkür Ederim. Dediğini Uyguladım ve Gerçekten İşe Yaradı. @Buse Türüdü Belirttiğiniz Klasörler Bende Çıkmıyor ? Windows Live Değilde Normal Messenger Klasörünün İçinde Bulduklarımı Sildim. Ancak İşe Yaramadı.:confused:
  8. Mert Buran

    Eurovision Değerlendirme

    Norveçlinin Şarkısı Dinlenecek Gibi Değil Gerçekten ve Yorumlarınıza Katılmamak Mümkün Değil. Zirveyi Hakedecek Daha İyi Bir Kaç Şarkı Vardı.
  9. Mert Buran

    SMS'te Türkçe Karektere Hazırız!

    Mesaj Trafiklerinde O Kadar Alışmıştık ki Yabancı Karakterleri Kullanmaya , Msnde Arkadaşlarla Yazışırken Bile Bazen Kullanıyordum İstemdışı. Gerçekten Çok İyi Oldu Bu.
  10. Mert Buran

    Msn'de Sorun ?

    Bir Arkadaşımda Bana Bu Çözümü Gönderdi ama Klasör Seçenekleri Görünmediği İçin Gizli Dosyaları Açamadım. O Yüzden İşlemi Gerçekleştiremedim. Klasör Seçeneklerinin Görünmemesi Durumunda Neler Yapılacağının Yollarını da Bu Sitede Aradım ve Buldum. Ancak Maalesef regedit.exe'yi Çalıştır Yaptığım...
  11. Mert Buran

    Msn'de Sorun ?

    Öncelikle Herkese Selamlar ; Benim Sorunum Dün Msnimi Kapattıktan Sonra Bir Daha Açamamam ve Kişi Listeniz Şuanda Kullanılabilir Durumda Değil Hatasıyla Karşılaşmam. (Kodu : 84cc0020) Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim Acaba ? Yardımcı Olursanız Gerçekten Çok Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler..
Yukarı Alt