Arama sonuçları

1. Hüseyin Taylan Yağmurlu

Web Site Arayüz Tasarımcısı

İleri derecede Photoshop bilen Bayan arayüz tasarımcısı arkadaş aranmatadır. İlgilenen arkadaşlar olursa cv gönderirseniz sevinirim. * Firma ismi: FABRİKA MEDYA / ANKARA * Çalışma şartları: Tam zamanlı * İşin mahiyeti: Web Site Arayüz Tasarımcısı * İletişim...
  2. Hüseyin Taylan Yağmurlu

resimlerin arka fonunu değiştirmek

merhaba arkadaşım resmi ya keseceksin shape tool la ya da photo paint te temizleyeceksin..
  3. Hüseyin Taylan Yağmurlu

Corel den InDesign a yardım

Merhaba arkadaşlar corel de yaptığım işi sorunsuz bir şekilde hangi formatta kaydedersem indesign da açabilirim... Teşekkürler..
  4. Hüseyin Taylan Yağmurlu

CorelDraw 10 veya 11 ile 14 arasındaki farklar

çok teşekkür ederim bu çok lazım olacak..
  5. Hüseyin Taylan Yağmurlu

Emine Şahin teşekkür ederim.. Bu konu hhakında kimse tam olarak bilgi sahibi değil heralde..
  6. Hüseyin Taylan Yağmurlu

tamam bu programların arasındaki farkları sormak acayip versiyon farkı var, hatalar düzeltilmiş ya da yeni eklemeler yapılmış burada bi sayfada okudum 12 ile 14 arasındaki farklardan biri eps transferindeki hatların düzeltilmiş olması burada yukarıdaki gibi somut maddeler yazabilir misiniz...
  7. Hüseyin Taylan Yağmurlu

Klasör örnekleri

Volkan Baki Hür teşekkürler.. Sedat Gül teşekkürler..
  8. Hüseyin Taylan Yağmurlu

Klasör örnekleri

Teşekkür ederim..
  9. Hüseyin Taylan Yağmurlu

Klasör örnekleri

eminim teşekkürler..
  10. Hüseyin Taylan Yağmurlu

Klasör örnekleri

Busse arkadaşım teşekkür ederim yorumun için.. muammerxxc hakılısın ama bi türlü sadeliğe alışamadım evet dediğin gibi bu işte sadelik her zaman engüseli ama bi türlü kendimi alıştıramadım sadeliğe teşekkür ederim.. Emine Şahin evet bu firma yeni bi firma polonya da kurulan bi firma hakikaten...
  11. Hüseyin Taylan Yağmurlu

Klasör örnekleri

merhaba arkadaşlar klasör yapmaya çalıştım bi göz atıp fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.. işte bu çıktı o kadar uşeyin arasından ama ortak fikir sadelik beğenildi. :) Ama yine de hangisini deseler hepsini basalım derim..
  12. Hüseyin Taylan Yağmurlu

logo istekleriniz

tzob "ziraat odası" logosunu bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirimm
Yukarı Alt