Arama sonuçları

1. S

FoToĞRaF ÇeKiMi Ve PhoTosHoP İşi aRıYoRuM

Fotoğraf çekimi ve photoshop işi arıyorum. Yer:İst./Anadolu Yakası Tel:0537 706 29 82 Tecrübe:10 Yıl Bilgisayar Bilgisi:İyi Photoshop:Uzman Çekim:İyi
  2. S

Fotoğraf + Baskı + Ajans+Photoshop

Fotoğrafla ilgili bir iş arıyorum.11 senedir photoshop kullanıyorum.Elim hzılıdır.Retouch yenileme ham fotoğraflar üzerinde oynama gibi işlerde çok iyiyimdir.
  3. S

"Grafikerliği öğrenmek istiyorum"

2000 yılında Web - Tasarım kursuna gittim.Daha sonra yanlış yönlendirme sonucu;Sadece fotoğraf ve photoshop alanında kendimi geliştirdim.Fotoğraf ve photoshop konusunda iyiyimdir.İstanbulda çok kaliteli yerlerde çalıştım.Hakimimdir(renk,retouch,tasarım vb.)Flash,dreamweaver,illustratör...
  4. S

__İş Arıyorum::

Fotoğrafçılar,fotoğraf ajansları web tasarım gibi yerlerde; fotoğraf üzerinde oynamalar,dekupe,ham fotoğrafların tasarlanması ve rutuş gibi işlerde çalışmak istiyorum.10 yıllık bi tecrübem var photoshopum hızlıdır.Fotoğraftan anlarım. ..iletişim.. tel::::::0537 706 29 82 :::::tel...
  5. S

"iş arıYoRum" İstanbul (yardımcı)

Merhaba adım Kerem 10 senedir fotoğrafçılık yapıyorum.Brain Web tasarım kursunu bitirdim.Word,power point photoshop bildiğim programlar.Flash ve illustratör başlangıç seviyelerinde.Az bi ingilizce bilgim var.Tasarım yönüm kuvvetlidir.Elim hızlıdır.Çalışırken hem size hemde kendime yararlı...
  6. S

yetiştirilebilceğim bir yer

Brain Web - Tasarım kursuna gittim ama Fotoğraf ağırlıklı çalıştığımdan biraz unuttum. Grafikerlik alanında kendimi geliştirebileceğim bir yer arıyorum . bildiğim programlar ::::: Photoshop - - - - -- -- - - -Çok iyi İllüstratör - - - - - -- - Başlangıç Flash - - - -- - - Başlangıç...
  7. S

" iş arıyorum "

10 senedir photoshop kullanıyorum.Tasarım,retouch,yenileme,stüdyo,dekupe ve benzeri işlerde seri ve kaliteli bir iş çıkarırım.Yetiştirilmek üzere veya çalışabileceğim bir iş arıyorum.diğer programlardan ; illustratör --- Başlangıç flash --- Başlangıç olmak üzere bir bilgiye...
  8. S

yetişmiş yetiştirin

9 senedir photoshop kullanıyorum.İllustratör ve flas başlangıç.Brain web tasarım kursunu bitirdim.elim hızlıdır.photoshopla birçok şeyi yapabiliyorum.hayal gücüm kuvvetlidir.anadolu yakasında oturuyorum.0537 706 29 82
  9. S

Yetiştirilceğim Bir Yer Arıyorum

9 senedir photoshop kullanıyorum.Elim hızlıdır.Grafikerlik yönünde çalışmak istiyorum.
  10. S

"Referanslı" Photoshopçu

2000'den beri photoshopla uğraşıyorum.İlk işe Kadrajda başladım.Sonra sırasıyla çok kaliteli yerlerde çalıştım.Saray Color,Güvenç Digital,Akay,Bostancı Hayat Color,Gümüş Digital... Şimdi ise tek çalışıyorum.Şuan iş yaptığım fotoğrafçılar: Foto NUR,KUPA Digital,Foto Bağdat/SAMSUN ve...
  11. S

stajer grafiker arıyoruz

Mrb...Bende 8 senedir photoshop kullanıoyrum.İllüstratör ve indesign de biraz ön bilgim var.Kendimi bu alanda dahada geliştirmek istiyorum.urumur1@hotmail.com
  12. S

FOtoğRaf DüZENLemE işLeri YAPIYORUM

2000 senesinden beri ..... fotoğraf+photoshopla çalışıyorum.Ürün çekimi,moda çekimi gibi fotoğrafların düzenlenmesi,dekupe,retouch gibi işlemleri temiz ve hızlı bir şekilde uygun fiyata yapıyorum.
Yukarı Alt