Arama sonuçları

  1. cdmac

    Namaz vakitleri

    Herkese merhaba, Arkadaşlar çin malı telefonumda görüntüleyebilmek için 2012 yılının namaz vakitlerine ihtiyacım var text olarak, elinde olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. nette aradım ama sadece aylık olarak bulabildim. Şimdiden teşekkürler.
  2. cdmac

    freehand de fontlardaki harf arası sorunu

    arkadaşlar herkese merhaba. freehand 9 programında bi font sorunum var. hiç bir ayara dokunmadığım halde yazı yazmaya başladığım zaman harflerin arasında biraz boşluk bırakarak yazıyor. bıraktığı boşlukta her harf arasında aynı diil. (-) eksi değer vererek harflerin arasını kapatıyorum fakat...
  3. cdmac

    xerox phaser 3117 yazıcı sorunu

    herkese merhaba, şuan çalıştığım bilgisayara (pc) xeroxun phaser 3117 model yazıcısı takılı. Freehand 9 programından çıktı alırken seçenekler arasında ters emisyon ve cmyk renkleri ayrı ayrı al seçenekleri çıkmıyor. neden olabilir acaba? yardımcı olursanız sevinirim. herkese iyi çalışmalar.
  4. cdmac

    Grafiker veya web tasarımcı olarak iş arıyorum (İst. av.)

    İsmim Celal Dilekçi. 25 yaşındayım. İstanbul, Güngören'de ikamet ediyorum. Halen açıköğretim fakültesi iktisat bölümünde öğrenciyim. Daha önce çalıştığım matbaada photoshop ve freehand programlarıyla gömlek kutusu, broşür, kartvizit, fatura, irsaliye vb. işler hazırladım. İşlerin baskıya...
  5. cdmac

    Kıvrımlı arka fon yardım

    Arkadaşlar coca colanın fonlarda kullandığı kıvrımlı desenlere veya benzeri desenlere ihtiyacım var. Brush olarak indirdim fakat ne kadar da büyütsem netleşmiyor. Bahsettiğim desenlerden elinde vektörel olarak bulunan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Yukarı Alt