Arama sonuçları

  1. nuriQocca

    Maksimum boyut sorunu

    Arkadaşlar merhaba; 6.50mt. x 2.20mt. lik bir çalışma yapmam gerekiyor.. Lakin mümkün olmuyor 577 cm ye kadar belge açıyor program.. Nasıl çözebiliriz acaba :allalla:
  2. nuriQocca

    Örümcek Stand hakkında!

    Arkadaşlar doğru yere mi konu açtım emin olamadım lakin bana örümcek stand türleri, ölçüleri ve programda çalışma alanı, dpi gibi konular hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  3. nuriQocca

    Video içerisinde ki hareketli yazı silinebilir mi?

    Soru başlıkta belirttiğim gibi.. Böyle bir şey Ae ile mümkünmüdür? :allalla: Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
  4. nuriQocca

    21 aralık hava durumu

    Ana fikir bana ait değildir :polis: Ps'u kapatmadan bir şeyler yapayım dedim İstanbul için :worshippy:
  5. nuriQocca

    grafik tasarım kursları hakkında..

    Merhaba arkadaşlar resim-iş öğretmenliği grafik tasarım mezunuyum.Eğitim süreci boyunca hemen hemen her çalışmayı manuel olarak yapmak durumda kaldım.Temel bilgilerim var fakat bilgisayar üzerinde program operatörlüğüm yeterli değil.Bu nedenle işimle/bölümümle ilgili kurslara gitmek istiyorum...
  6. nuriQocca

    .: kenar payı :.

    arkadaşLar eLimizde tasarımı bitmiş bir kataLog var PS'ta hazırLandı ve baskıya hazır.. fakat sormak istediğim bir şey var.. tüm forumları okudum, deneme yanılma yaptım ve bir tane katalogu kenar payları olmadan matbaaya gönderdim ve sorun yaşamadan baskıdan geLdi.. baskı için içeriyeden 3+3mm...
  7. nuriQocca

    .: grafikerler.org 1 :.

    merhaba; 'grafikerler.org.için tasarladığım 'g' harfinin soyutlanmasından yola çıktığım logotype'ım.. logo vektörel çizim programında eskiz olarak tasarlanmış,fotoğraf işleme programında görsel sunum gerçekleştirilmiştir.. 'çizgi ve düşünsellik' esin kaynağı olarak baz alınmıştır.. teşekkürler..
  8. nuriQocca

    .: photoshop'tan jpg kaydetme hatası :.

    merhaba ; arkadaşlar psd. formatlı dökümanı jpg. olarak kaydederken, daha doğrusu edemezken yukarıda ki hata iletisi görünüyor.. sistemimde boş HDD alanı ve 2GB ram 8600gs ekran kartı mevcut.. sorun nedir?
Yukarı Alt