Arama sonuçları

1. orbjk

Projeyi Editleyemiyorum ~ Uzatamıyorum

Şimdi ben hazır proje indirip yazıları editliyorum.Sonra render yapıyorum ama o renderi sadece 1 bölüm için yapıyor kaydedincede eksik oluyor mesela atıyorum yazı dönmüyor ya da effectler görünmüyor yani bi kısmı olmuyor sadece render yapılan bölümdekileri kayıt etmiş gibi oluyor
  2. orbjk

Render yapıyorum ama ana proje yok tek tek bölümler var birinde effectler birinde camera ayarı birinde yazılar falan filan..Render ayarlarını yapıyorum quick time ve ya wmv olarak kayıtlıyorum.Ama proje tam olarak yansımıyor :S
  3. orbjk

Eyvallah hocam sağol Hocam birde bi sürü bölüm var projede ae ile açınca yani make video diyip kayıt kapınca sadece o bölümü kayıtlıyor.Nasıl tamamını kayıtlarım yani tam olarak
  4. orbjk

Alttaki projeyi indirdim.Açıp title kısmından yazıları editledim.Ama make video ve ya export kısmından kayıt ettiğimde sadece bir kısım kayıt oluyor :S Bazı projelerde ise editleyemiyorum.Ve hiçbirinde uzatamıyorum.Bu konularda yardım gerek :confused: http://s2.dosya.tc/86.zip.html
  5. orbjk

Forum Tanıtımı

Ama anlık sorularım olucaktır.Konu açarsam msn ortamına döner ;) Msn en uygunu bence..
  6. orbjk

Forum Tanıtımı

Elinize sağlık güzel olmuş. Benim after effect ile ilgili 3 4 sorum olucaktı mümkünse pmden msn adresinizi atarmısınız?
Yukarı Alt