Arama sonuçları

  1. T

    Reklam Trabzon Site Çalışması

    Ben grafiği bırakıyorum. Yazılım olarak devam ediyorum. Rica ediyorum yazılımların varsa yayınlama o bari meslek kalsın bana. kendimden utanıyorum. Eline sağlık.
  2. T

    Halo v1 İndex Design

    Tanıtım videomuzdaki inner yada glow effect hangisi ise kurtulmalısın.
  3. T

    İlk Web Tasarımım - Yorumlarınız

    Mustafa sen herşeyi biliyorsun. Tek eksiğin hayal etmiyorsun sadece yapıyorsun. Hımm Ups Nasıl Yapsam acaba ? Baba buldum ya! 960px bir div id=siteortala 120px bir header content 60 yada 80px footer içinde. standart zaten bu olsun evet. Hımm sonra işte header div logo_sag Ups güzelll Logo ve...
  4. T

    Sistem Dershanesi Web Arayüzü

    Header ve Footer hariç vasat diyebilirim. Diğer dersane sayfalarını inceleyerek ne kadar gelişmiş bir indexe sahip olduklarını incelemelisin. Renk uyumun ve seçimin güzel.
  5. T

    PhotoShop - Css Denemelerim 02

    Bu tarz sektörde olan diğer firmaların web sayfalarını inceleyerek yaparsan mutlaka daha başarılı olur sektörüne göre bir grafik çizgisi yakalarsın. Serinleten yaşam veren tatların altındaki oval grafiğin tam ters headere yapışık olsa daha hoş olurdu. Bunun dışında html ve css olayını kapmışsın...
  6. T

    Akyazıcı İnşaat

    header hariç güzel. mesela header ve slider tam genişlik bir menü şunki menün oldugu yerde language bar twitter follow ve facebook follow olsa daha süper olurdu
  7. T

    Arayüz denemem

    Tasarımda kullandığın butonların textleri ile textlerde kullandığın font arasındaki fark çok sırıtıyor. Turuncu sliderin ve right bar'ın çok olmuş ama diğer kullandığın renkler malesef turuncuyu boğuyor. Genel olarak güzel. Başarılar dilerim.
  8. T

    TemplateMonster Site Collection - Series 3000

    Template dediğimiz olay web tasarım hazır şablonudur. Bu şablon Html kodlaması ve grafikleri birlikte içermektedir. Bunlar ikisi bir arada olmazsa tasarım nasıl olacak.
  9. T

    corelde Etiket Tasarımı Dersi

    paylaşım için teşekkürler. Artık insanlar photoshopta bir web sitesi index gibi basit tasarımlar yerine googlede afiş,katalog,kartvizit,etiket gibi tasarımları ve ölçüleri hakkında bilgi arar oldu bu tür paylaşımlara çok fazla destek alacağınızdan eminim kolay gelsin.
Yukarı Alt