Arama sonuçları

  1. T

    Sefar Kartvizit / Sedat Gül

    @Sedat Gül Beyefendi, bu lafınızdan konuyu anladınız diye kabul ediyorum.
  2. T

    Ön Kapak Hangisi Olmalı ?

    @Sedat Gül @Sedat Gül Bu iki mesajınız arasındaki fark nedir? Hem düzelttim diyorsunuz, hem de düzeltme zahmetine girmedim diyorsunuz. Halbuki, "Vay canına, bu hatayı nasıl da görmedim, dikkatli gözleminiz için size teşekkür ederim." diyeceğinizi sanmıştım. Önemli değil, sizden...
  3. T

    Sefar Kartvizit / Sedat Gül

    @Sedat Gül Beyefendi! Anladığım kadarıyla foruma yazı yazma konusunda mantalite sorunlarınız var. Sizin konunuza yazı yazıyorsam, aynı zamanda forumda da yazmış olmuyor muyum? Forum kurallarını tekrar okudum. Sedat Gül Beyefendinin açmış olduğu konulara yazı yazmak, eleştirmek yasaktır diye...
  4. T

    Ön Kapak Hangisi Olmalı ?

    tabii ki tarihe baktım. Zaten sorun da buydu. Ya bu zamana kadar düzeltme zahmeti güdülmedi. Ya da yeni farkedip karizmayı çizdirmemek için "sıkıntı yapmayın" diyorsunuz. her iki sonuç da vahim.
  5. T

    Sefar Kartvizit / Sedat Gül

    @Sedat Gül Beyefendi! Övgüler beni niye rahatsız etsin? Siz benim rakibim değil, patronum değil, hiçbirşeyim değilsiniz. Sadece aynı forumda yazıyoruz. Buraya eleştirmek üzere birşeyler koyuyorsanız, insanlar sizi eleştirirler. Asıl, yaptığım eleştiri sizi niye bu kadar rahatsız etti...
  6. T

    Ön Kapak Hangisi Olmalı ?

    Hatayı benden başka farkeden yok galiba.
  7. T

    Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

    çok hoş bir espri anlayışınız var.
  8. T

    Sefar Kartvizit / Sedat Gül

    Hatası olmayan bir kartvizit.. Tasarım? Tasarım açısından fevkalade bir durum göremiyorum. Gönderilen övgü mesajları abartılı. Hatasız ama sıradan bir tasarım.
  9. T

    Ön Kapak Hangisi Olmalı ?

    Bunu kimse görmemiş. Ben tesadüfen gezinirken farkettim. Ayakkabı diyecekken Ayakabı denmiş. İnşallah müşteri de görmemiştir.
  10. T

    CorelDraw Laptop Sorunu

    çizdiğiniz nesneye ait dolgu (fill) veya outline tanımı yapılmış mı acaba? Belki de özelliği (yani dolgu ve kenar çizgisi) olmayan bir nesne çiziyorsunuzdur. Çizdiklerinize bir de View>wireframe 'den bakın bakalım. Eğer orada nesnenizi görüyorsanız, sorun yok demektir.
  11. T

    Corel Draw X4 Domates Denemem

    Başarılı bir uygulama Fakat domates yüzeyindeki parlama sayısı kadar, su damlaları üzerinde de aynı miktar ve koordinatta yansıma olmalıydı.
  12. T

    Merhaba herkese

    Hoşbuldum Ahmet Bey. Herkese kolay gelsin.
  13. T

    Merhaba herkese

    Bir süredir misafir olarak takip ediyordum. Artık üye olarak söze karışmak istedim. Bu, mümkün müdür?
Yukarı Alt