Arama sonuçları

1. D

Katalog Sayfaları Hk.

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için.
  2. D

Stant Tasarımı

Teşekkür ederim Aslı Hanım.
  3. D

Stant Tasarımı

Stand tasarımı hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?
  4. D

Katalog Sayfaları Hk.

Teşekkür ederim.
  5. D

Katalog Sayfaları Hk.

Evet sorabilirdim :) Fakat şu an arayamıyorum :) Yanlış bir şey de yapmamak için benden daha tecrübeli sizlerin bilgisine ihtiyacım vardı.Her şey için çok teşekkür ederim :)
  6. D

Katalog Sayfaları Hk.

Çok teşekkür ederim.Kesim payı verdim.sırt payında kafam karıştı onuda sizin dediğiniz gibi matbaadan öğrenirim.bir sorum daha olacak .pdf olan sayfaları tek tek mi göndermeliyim yoksa tek bir .pdf dosyasında birleştrip mi göndermeliyim.
  7. D

Katalog Sayfaları Hk.

60 sayfa çalıştım. Fakat kapak boyutunu nasıl ayarlamalıyım .Ben hepsini a4 yaptım kapakların daha büyük olması gerekmez mi ?
  8. D

Katalog Sayfaları Hk.

Kataloğ sayfalarını tek tek hazırladım .bunları .cdr olrak tek tek sayfalar halinde bir çalışma olarak mı göndermeliyim yoksa .pdf olarak mı göndermeliyim.Birde kapak boyutunu sayfa boyutu ile aynı yaptım.Fakat sayfa sayısına göre kapakları daha büyük mü çalışmam gerekir.Bunu nasıl ayarlamalıyım ?
  9. D

Coreldeki Çalışmaların Baskı öncesi hazırlığı

Çok Teşekkür ederim..
  10. D

Çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. 4- Çalışma içinde uygulanan lens ve gölgelendirme vb efektlerin imaja çevrilmesi Kısmını nasıl yapıyorum?
  11. D

Corelde yaptığım çalışmaları baskıya göndermeden önce en çok nelere dikkat etmeliyim.
  12. D

corell afiş çalışması

zemin phtoshopda hazırladığım zemin resmini ekledim.Dahada fazla kasıldı normalde vektörelde çalışsan aynı şekilde program kasılıyor kapanıyor.
  13. D

corell afiş çalışması

peki sonradan büyüttütğümde yazı boyutlarında çalışmada bozulma olmazmı
  14. D

corell afiş çalışması

Corlelde 150x250 cm boyutunda afiş çalışıyorum sanal bellek yetersiz hatası veriyor.Yardımcı olurmusunuz.
Yukarı Alt