Arama sonuçları

1. Hakan ÇİNİK

BilgeAdam web eğitmeninin çözemediği ve hiçbir sitede bulamadığım iframe sorunum (:

Tamam zaten frame boyutuyla ilgili sorunu hallettim ama şu transparanlığı kaldıramıyorum buda bişey değiştirmemiş oluyor yani.Neyse saol yine ilgilendiğin için ;)
  2. Hakan ÇİNİK

BilgeAdam web eğitmeninin çözemediği ve hiçbir sitede bulamadığım iframe sorunum (:

Ne yazıkki hayır.İe Sürümünü yükselttim ama hala aynı kaldı :S http://img210.imageshack.us/my.php?image=26044021ni3.jpg
  3. Hakan ÇİNİK

Bende yine aynı şekilde gözüküyor (: Benim ie 6.0,sanırım o yüzden daha yüksek sürüm ie programlarında hiç denemedim ama firefoxta yine düzgün çalışıyor.Herhalde sadece ie 6.0 a özgü bir sorun bu.En iyisi sürümü yükseltip denemek umarım işe yarar,tekrar teşekkür ederim (:
  4. Hakan ÇİNİK

Öncelikle ilginize teşekkür ederim Erkin Bey.Dosya boyutu biraz yüksek olduğundan ben gerekebilecek olanları bir dosyada topladım ve linkide burada.Evet bahsettiğiniz gibi o sorunlar benimde aklıma geldi,deneme yanılma yoluyla bir çok yol denedim ama başarılı olamadım,sorun browserda diye...
  5. Hakan ÇİNİK

Çok ilginç bir iframe sorunum var,BilgeAdam da web tasarım eğitmenine sordum,maille dosyaları at hallederiz dedi,ancak daha sonraki maillerimede cevap vermedi ((: Dreamweaver da hazırladığım bir siteyi firefox kullandığım için sürekli bu browserla denedim,ancak siteyi tamamlayıp kullanıma...
Yukarı Alt