Tamam zaten frame boyutuyla ilgili sorunu hallettim ama şu transparanlığı kaldıramıyorum buda bişey değiştirmemiş oluyor yani.Neyse saol yine ilgilendiğin için ;)
Bende yine aynı şekilde gözüküyor (: Benim ie 6.0,sanırım o yüzden daha yüksek sürüm ie programlarında hiç denemedim ama firefoxta yine düzgün çalışıyor.Herhalde sadece ie 6.0 a özgü bir sorun bu.En iyisi sürümü yükseltip denemek umarım işe yarar,tekrar teşekkür ederim (:
Öncelikle ilginize teşekkür ederim Erkin Bey.Dosya boyutu biraz yüksek olduğundan ben gerekebilecek olanları bir dosyada topladım ve linkide burada.Evet bahsettiğiniz gibi o sorunlar benimde aklıma geldi,deneme yanılma yoluyla bir çok yol denedim ama başarılı olamadım,sorun browserda diye...
Çok ilginç bir iframe sorunum var,BilgeAdam da web tasarım eğitmenine sordum,maille dosyaları at hallederiz dedi,ancak daha sonraki maillerimede cevap vermedi ((: Dreamweaver da hazırladığım bir siteyi firefox kullandığım için sürekli bu browserla denedim,ancak siteyi tamamlayıp kullanıma...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.