Arama sonuçları

  1. Ahmet KAPLAN

    Yeni şirketimin internet arayüzü.

    Merhaba arkadaşlar, yeni açıyor olduğumuz firmamız için hazırlamış olduğum arayüzü de sizler ile paylaşıyorum. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
  2. Ahmet KAPLAN

    Kartvizit Çalışmam.

    Merhaba arkadaşlar, yeni açmaya hazırlandığımız şirketimiz için hazırlamış olduğum kartvizit. Eklemiş olduğum kartvizit genel olarak yapılmış bir kartvizittir. Bireysel kartları ekleyemiyorum. Mail ve telefonlar yazdığından dolayı. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  3. Ahmet KAPLAN

    Cast Ajansı için hazırlanmış çalışma.

    Bir cast ajansı için hazırlanmış bir çalışma.
  4. Ahmet KAPLAN

    Turkcell Univercell Afiş Çalışması.

    Turkcell için hazırlamış olduğum bir çalışma.
  5. Ahmet KAPLAN

    Türkçe için yaptığım bir çalışma.

    Türkçe için hazırlamış olduğum bir projeydi aslında ama rahatsızlık girince işin içine yardım kalmıştı. Tekrar başlatacağım bu projeyi Allah'ın izni ile. diğer afiş çalışması.
  6. Ahmet KAPLAN

    Kurumsal IT Çalışması

    Bir IT firması için hazırlamış olduğum kurumsal giriş sayfası.
  7. Ahmet KAPLAN

    Reklam Ajansı Web Çalışması

    Bir reklam ajansı için hazırladığım bir çalışma. Ful flash bir çalışmadır. Merak eden arkadaşlara şuan ki durumunu gösterebilirim.
  8. Ahmet KAPLAN

    Kurumsal Hosting Firması Tasarımı

    Merhaba arkadaşlar, Hazırlamış olduğum çalışmalardan bazılarını yayınlıyorum. Bu hazırlamış olduğum kurumsal bir hosting firması tasarımıdır. Firma gereği logo kaldırmak zorundaydım.
  9. Ahmet KAPLAN

    Merhaba Grafikerler.Org Ailesi

    Merhabalar arkadaşlarım, büyüklerim, küçüklerim. Ben Ahmet KAPLAN, İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Programlama bölümü okudum fakat renkler daha çok ilgimi çektiği için tasarıma yöneldim ve yaklaşık 6-7 yıldır tasarım ile ilgileniyorum bunun son 4 yılını profesyonel olarak sürdürmekteyim...
  10. Ahmet KAPLAN

    Altipas 10 Numarasını Arıyor!!!

    merhabalar, webin klişeleşmiş dünyasından sıkılan altıpas yeni bir proje yarışması başlatmış. bu yarışmada kişilerin www.altipas.net sitesi için proje fikirleri alınıyor ve bu yarışmada birinci olan fikirin sahibi altıpasında ortağı oluyor. ayrıca yarışmayı kazanan kişi kendisine ait bir...
Yukarı Alt