Arama sonuçları

  1. Demet YILDIZ

    Aşk dolu ilanlarınızı bekliyoruz :)

    Son gün fırsatını kaçırmayın, O'na olan aşkınızı sayfamızda yayınlayın. Yüz binler görsün, aşkınız bir ömür sürsün. :) Herkese aşk dolu mutlu günler dilerim :)
  2. Demet YILDIZ

    Grafikerin logosu nasıl olmalıdır?

    Selamlar arkadaşlar. Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum... Günlerdir bu konu üzerine düşünüyorum. Kendime ait bir logo/imza tasarlamak istiyorum ama terzi kendi söküğünü dikemez misali hiç bir fikir üretemiyorum. Grafik tasarımı anlatan logo çok farklı olmalı diye düşünüyorum. Ama o...
  3. Demet YILDIZ

    Doctor Who Takvimi

    İngiliz yapımı Doctor Who dizisinin hayran sayfalarından biri için hazırladığım takvim çalışması. Değerli yorumlarınıza... CorelDraw x3'te hazırlanmıştır.
  4. Demet YILDIZ

    1. Kıtalar Arası Halay Yarışması (Bol kahkaha içerir)

    Avustralya Afrika Avrupa Amerika Asya İyi seyirler dilerim :)
  5. Demet YILDIZ

    Anafen TV Çekim Hataları

    Anafen TV Çekim Hataları, video Youtube dışında bir sitede olduğundan linkini ekledim. İyi seyirler dilerim :)
  6. Demet YILDIZ

    Set Kebap Logo İsteği

    Selamlar arkadaşlar... www.setkebap.com.tr sitesine ait logo elinde olan var mıdır? Var ise acil paylaşımınız mümkün müdür? Şimdiden çok teşekkürler ediyorum.
  7. Demet YILDIZ

    Fakir Elektrikli Ev Aletleri 80. Yıl Logo Tasarımı Yarışması

    Fakir Elektrikli Ev Aletleri, 80. yılları dolayısıyla logo tasarım yarışması düzenliyor. Son Başvuru Tarihi 30 Ocak 2013 olan yarışmanın 1.sine 10.000 TL 2.sine 5.000 TL 3.süne 2.500 TL ödül verilecektir. Seçici Kurul Üyeleri 1. Aslı Şahin (Fakir Elektrikli Ev Aletleri Pazarlama...
  8. Demet YILDIZ

    Film şeridi vektör isteği

    Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım, ya da çok acele ettim de göremedim bilmiyorum. Çok acil bir şekilde film şeridi vektörüne ihtiyacım var. Elinde olan arkadaşlarımın paylaşmasını rica edebilir miyim? Şimdiden çok teşekkürler :)
  9. Demet YILDIZ

    Aşk Vektörü İsteği

    Arkadaşlar eklediğim görseldeki gibi sevgili çizimleri lazım oldu. Corel dosyası şeklinde elinde mevcut olan paylaşabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim :)
  10. Demet YILDIZ

    Brand Day 2 / Demet YILDIZ

    Logo; yüz yüze, birebir ve güler yüzlü hizmet anlayışını temsilen oluşturulmuştur. Not: Antetli kağıdın ön yüzünde sunumdan kaynaklı bir hata mevcuttur.
  11. Demet YILDIZ

    Kişisel Kartvizit Denemesi

    Can sıkıntısından hazırladığım bir çalışma... Değerli yorumlarınızla şekillendireceğim, belki bastırıp kullanabilirim bile :) Ön yüz Arka Yüz
  12. Demet YILDIZ

    Seçmece Karikatürler 2

    Kaldığı yerden devam :)
  13. Demet YILDIZ

    "Gülümseten Kareler" Ödüllü Fotoğraf Yarışması

    Toplam 22.650.- TL ödül dağıtan yarışma Optimum Outlet ve Fotopya tarafından Yaratıcı Çocuklar Derneği'ne destek yaratma amacı ile gerçekleştiriliyor. Gülümsemekten hoşlanan ve gülümsetmek isteyen herkese duyurulur! Optimum Outlet Alışveriş Merkezleri (İstanbul – Ankara – İzmir – Adana)...
  14. Demet YILDIZ

    Seçmece Karikatürler 1

    Eh yavaş yavaş arşivi açmaya başlayalım :) Keyifli akşamlar dilerim :) Not: Eğer forum açısından uygunsuz olabilecek içeriğe sahip karikatür var ise (küfür vb.) yetkili arkadaşlarım silsin lütfen.
  15. Demet YILDIZ

    Eşek Arısı :)

    İnternette gördüğüm ve yok artık dediğim bir resim, sizlerle de paylaşmak istedim :)
  16. Demet YILDIZ

    Nikah Şekeri Magnet Denemesi

    Arkadaşlar ablamın nikahında şeker, tül vs. klasikten kurtulup magnet yaptırmaya karar verdik. Bir şeyler yapmaya çalıştım. Tasarımı yorumlarınızla geliştirmek ya da sıfırdan yeni bir çalışma ile alternatif hazırlamak istiyorum. Ölçü 6x8 cm'dir.
  17. Demet YILDIZ

    Nikah Davetiyesi Denemesi

    Arkadaşlar 2 ay sonra ablam evlenecek ve düğün davetiyesini internetten gördüğü takvim yaprağı şeklinde istedi. Malum internette görselleri bulunan benzer örnekler çok basit ve Comic Sans MS ile yazılmış -ki bu yazı tipinden nefret ederim-. Ben de 13x18 standart zarf içine 12x17 bir davetiye...
  18. Demet YILDIZ

    Öğrencilik dönemime ait takvim çalışmaları.

    Öğrencilik dönemimde ödev amaçlı yaptığım takvimleri şimdi buldum ve yorumlarınızı almak istedim :) Not: Son çalışmadaki köprü Tarihi Meriç Köprüsü'dür. Bir de tarihe aldırmayın lütfen, tasarımlar 1 sene öncesine aitler :)
  19. Demet YILDIZ

    Brand Day 1 / Demet YILDIZ

    Sunumum pek iç açıcı olmasa da tasarımımın iç açıcı olmasını umut ediyorum. Bir de kısa bir not: Freehand'de yaptığım ilk çalışmamdır :)
  20. Demet YILDIZ

    Quark Kısayolları - Türkçe

    Kısayollar lazım oldu fakat Türkçe'sini bulamadım ve kendim hazırladım. Umarım herkese faydalı olur. İyi çalışmalar dilerim... https://rapidshare.com/files/3449626206/Quark_Kisayollari_Grafikerler.org.pdf
Yukarı Alt