Arama sonuçları

  1. A

    Ai gölge sorunu

    @Threebudha Haklıymışsın 72dpi mış. Düzelttim çok teşekkür ederim.
  2. A

    Ai gölge sorunu

    Kolay gelsin arkadaşlar İllustratorde kartvizit yapıyorumve bazı yerlere gölge vermem gerek. ancak gölgeler o kadar kötü oluyor ki acaba ofset baskıda da ekranda gözüktüğü gibi kötü mü çıkar. Aynı ebatları PS de yaptığımda çok güzel duruyor İllustratorde daha kaliteli gölge nasıl verebilirim.
  3. A

    fireworks dosya linki vermek

    Fireworks de hazırlanmış bir htm sayfasında pc de bulunan bir dosya yada program linki nasıl verebiliriz. Örnek vermek gerekirse: belgelerim klasöründe bulunan bir doc dosyasını çalıştırmak yada yine pc de program files içinde bulunan istenilen bir programı çalıştırmak
  4. A

    Şekil küçültülünce gölge bozulması

    @Erkan_Nehir Çok teşekkürler, iyi çalışmalar, dediğiniz gibi yapabildim. Son sorumu da sorayım :) Bu işlemden sonra geriye dönüş varmıdır, yoksa dosyanın aslını saklamam mı gerek.
  5. A

    Şekil küçültülünce gölge bozulması

    @Erkan_Nehir O komut pasif yapamıyorum. Şekildeki tüm çizimi seçip yapmak istedim o komut pasif halde. Tek tek çizimleri yapayım dedim yine pasif. Hala küçültüp büyültünce gölgelerde bozulmalar oluyor.
  6. A

    Şekil küçültülünce gölge bozulması

    Arkadaşlar merhaba. Çizdiğim bi şekle bazı efektler verdim alt gölge yansıma, parlaklık gibi. Şekli grup yaptıktan sonra yada yapmadan hepsini seçip küçülttüğümde vermiş olduğum bu efektlerde bozulmalar oluyor. Mesela gölgeler haddinden fazla duruyor yansıma için verilen parlaklık abartılı...
Yukarı Alt